Aurage, Mylènes nieuwste collectie in well-aging
Aurage, Mylènes nieuwste collectie in well-aging

Aurage, Mylènes nieuwste collectie in well-aging

Mylène schenkt de huid specifieke verzorging en ondersteuning voor een mild well-agingproces. Het Aurage-gamma beantwoordt aan de specifieke behoeften van de veranderende huid. Zo komt iedereen steeds met een gezonde, stralende look en als de beste versie van zichzelf voor de dag.

LEES VERDER

Win 1 jaar gratis jouw Aurage!

Mylène geeft 1 jaar gratis Aurage weg! De producten geven iedereen een natuurlijk mooie en stralende huid. Wat moet je doen om kans te maken op 1 jaar gratis Aurage? Koop een product van de Aurage-collectie met 10% korting. Gebruik de code AURAGE10. Mylène loot op het einde van de wedstrijd 1 winnaar die 8 gelaatscrèmes wint aangepast aan de leeftijdsgebonden behoeften van de huid en 8 nachtcrèmes Aurage Night Repair Plus.

BEKIJK GAMMA

30+

30+

Rond je 30ste kan je de vroege tekenen van huidveroudering waarnemen: de eerste lijntjes verschijnen en de huid kan er vermoeid en droog beginnen uitzien. Bovendien wordt het vermogen om vocht vast te houden moeilijker. Op dit ogenblik doe je je huid het grootste plezier met een crème die sterk hydrateert.

40+

40+

Eenmaal op tram 4 verliest de huid steeds meer haar stevigheid. Ze wordt gevoeliger voor invloeden van buitenaf (uv-stralen, blauw licht, …). De melanineproductie raakt in de war, wat kan resulteren in vlekjes op de huid. Je huid vraagt nu om een crème die de aanmaak van collageen een boost geeft.

50+

50+

Wanneer je de leeftijd van 50 bereikt, treden er hormonale veranderingen op. De huid verandert mee en wordt kwetsbaarder. Vanaf nu kan je duidelijk zien dat ze dunner en droger wordt en lijntjes en rimpels worden dieper. Beantwoord aan de noden van je huid door een crème te smeren die de huid weer dikker maakt.

60+

60+

Nadert je 60ste verjaardag? Ook deze levensfase gaat gepaard met nieuwe huidveranderingen. De huid verliest haar vitaliteit en kan een gezonde beauty touch wel gebruiken. Ze is gevoelig en droog, verliest soepelheid en lijntjes en rimpels worden zichtbaarder. Verzorg je huid nu met een rijke, revitaliserende crème.

70+

70+

Ook rond je 70ste heeft je huid behoefte aan aangepaste verzorging. De tekenen van huidveroudering laten zich nog sterker zien en je huid verliest haar contouren en glans. Je huid is nu het meest gebaat bij een weldadige crème die zorgt voor extra versteviging en een stralende teint.

Well-agiung gamma

Well-aging producten

De producten van de nieuwe well-aging collectie ‘Aurage’ van Mylène spelen in op de leeftijdsgebonden behoeften van de huid. De gelaatscrèmes werden telkens verrijkt met een ingrediënt om de huid extra te ondersteunen en te laten stralen.