Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL
Passie voor Beauty & Home?

Passie voor Beauty & Home?

Je werkt in een sector die tot de verbeelding spreekt – met verwenproducten van topkwaliteit. Daarmee scoor je op elke party. Op workshops deel je jouw expertise over verzorging of interieur. Je realiseert je droom om je eigen bedrijf te starten en  inspireert anderen hetzelfde te doen.

Word consulent(e)
Geld & verdienste

Geld & verdienste

Als Mylène-consulent(e) bepaal je zelf je werkuren, ben je je eigen baas en maak je gebruik van je eigen talenten. Belangrijker nog, je bepaalt ook zelf je salaris! Je verdient aan elk product dat je verkoopt. Daarbovenop ontvang je aantrekkelijke bonussen en kan je deelnemen aan leuke acties

Meer weten
Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Je maakt deel uit van een team met leuke collega’s. Jouw Team Manager ondersteunt je in je job en helpt je om jouw doelstellingen te bereiken. In het team kan je ervaringen delen met andere consulenten en help je elkaar te groeien. Als starter ontvang je bovendien gratis lessen aan de Mylène Academy: leer afspraken maken, ontvang tips & tricks om parties te organiseren en leer alles over product en sales. Onze ervaren lesgevers begeleiden jou doorheen het hele proces. Op de Mylène Consulenten-dagen worden alle consulenten op de hoogte gebracht van de nieuwste trends & Mylène-collecties. Een fijne get-together!

lees meer
Teamwork

Teamwork

Heb je een vraag over een bestelling of levering? Op het Mylène-hoofdkantoor in Heist-op-den-Berg staat een volledig team voor je klaar om je verder te helpen bij al jouw vragen. Ook in dit digitale tijdperk biedt Mylène online ondersteuning aan. Zo heb je het digitale Mylène-office voor het verwerken van je bestellingen, een persoonlijke webshop, en veel meer. Mocht je ergens problemen ondervinden, dan staat onze IT-dienst en consulentenservice paraat.

testimonials
Start hier jouw nieuwe carrière!

Start hier jouw nieuwe carrière!

Benieuwd of de job iets voor jou is? Neem dan contact met ons op of schrijf je in voor een Job Event van Mylène. Tijdens een Job Event maak je via workshops kennis met de producten, de werkwijze en het persoonlijke advies van Mylène. Alle aspecten van de job bespreken we en kan je direct zelf ervaren! Start hier jouw nieuwe carrière!

interesse

ONTDEK HOE MYLÈNE JOU ONDERSTEUNT

Startpakket

De eerste stap in jouw Mylène-carrière is je startpakket. Hierin vind je een waaier aan producten, testers, lesmateriaal en vele promotiematerialen die je kan gebruiken tijdens je homeparty's. Je kunt bij Mylène direct  verdienen zonder vooraf te investeren.

 

Mylène sales app

Met de Mylène Sales App heb jij altijd de actuele prijzen, acties, voorraden en productinfo bij de hand. Je hebt geen werk meer na de party en zowel bestellingen als betalingen verlopen foutloos. Vaarwel administratieve rompslomp!

 

Mylène Academy online

Naast onze Live Mylène Academy lessen in huis, kan je een deel van de lessen tevens online volgen, handig! Zelfs op Facebook zijn wij aanwezig met onze private Academy Facebookgroep voor consulenten.

Betaalterminal

Je klanten kunnen tijdens de homeparty met de bankkaart betalen. Veilig, snel en makkelijk, voor hen én voor jou! En een tevreden klant zorgt voor meer omzet. Want wie veroorlooft er zich geen extraatje wanneer je met de kaart kan betalen?

Eigen webshop

Je klanten kunnen 24/7 nabestellingen plaatsen via jouw persoonlijke webshop. Mylène zorgt voor de levering van bestellingen, da’s handig voor jou! Op deze manier is jouw winkel altijd open.

Levering aan huis

Jouw bestellingen worden tijdig en met de grootste zorg bij de klant thuis geleverd via bpost (België) of PostNL (Nederland).

Marketing tools

Mylène helpt je om reclame te maken voor jouw zaak met een handige catalogus, folders en tal van andere hulpmiddelen.

SUCCESS STORIES

Genieten van het leven, zonder meer.

 

Monica Verstappen
2 jaar consulente

Leuke collega's én promotie! Wat wil je nog meer?

 

Inne Segers
District Manager Vlaanderen & Nederland

Een mooi gevulde agenda!

 

Jente Peeters
3 jaar consulente