Terug naar overzicht

Well-aging: op élke leeftijd een natuurlijk mooie huid

Well-aging: op élke leeftijd een natuurlijk mooie huid
Barbara
2/03/2020
0 Reacties
well-aging

Je mooi en zelfzeker voelen: het lijkt in schril contrast te staan met ouder worden. Maar niets is minder waar. In plaats van een hopeloze strijd te voeren tegen de onvermijdelijke tekenen van (huid)veroudering – zoals bv. rimpels –, kunnen we beter de schoonheid van onze leeftijd liefdevol omarmen én uitstralen, vindt Mylène. Hoe? Met gelaatsproducten die inspelen op de leeftijdsgebonden noden van de huid. De nieuwe Aurage-collectie laat de huid excelleren, in harmonie met je leeftijd. Exit anti-aging, welcome well-aging!

Natuurlijke schoonheid en tijdloze elegantie

well-aging

Ouder worden maakt noodzakelijkerwijze deel uit van het leven en iedereen ziet weleens een rimpeltje of kraaienpootje in de spiegel. Tekenen van een leven dat geleefd wordt. Mylène streeft er in haar producten dan ook naar de perfecte aanvulling en ondersteuning te vormen voor iedereen die het leven met beide handen aangrijpt.

‘Mylène staat voor energieke vrouwen van elke leeftijd die gaan voor realistische en eerlijke schoonheid en voor wie diepgang en tijdloze elegantie centraal staan’, vertelt Ann Bovy, Innovation Manager bij Mylène. ‘We maken van een gezonde en stabiele huid onze prioriteit en vormen zo het duwtje in de rug voor iedereen die graag geniet van een leven in balans en die zijn/haar natuurlijke ik koestert en omarmt.’

Op élke leeftijd een natuurlijk mooie huid

Mylène schenkt de huid specifieke verzorging aangepast aan de leeftijdsgebonden behoeften van je huid. Nieuwsgierig naar wat jouw huid nodig heeft?

Ontdek de behoeften van je huid Ontdek de behoeften van je huid

Specifieke huidverzorging in anti-aging

well-aging

Het verouderingsproces heeft gegarandeerd een invloed op de huid. Met de jaren ontstaan er huidverkleuringen en onregelmatigheden. De huid wordt dunner en droger en verliest haar elasticiteit, gevolgen van een actief en vurig leven die niet vermeden kunnen worden. Mylène schenkt de huid specifieke verzorging en ondersteuning voor een mild well-agingproces.

well-aging

Aurage: well-aging

Ann Bovy verklaart: ‘De juiste producten gebruiken aangepast aan de huid is cruciaal voor een gezonde teint. Mylène ontwierp de Aurage-collectie om de huid op elke leeftijd gezond te houden.’

well-aging gamma

In haar laboratorium werd het huidverouderingsproces geanalyseerd en zo creëerde Mylène acht crèmes die inspelen op de karakteristieke noden van jong en oud. ‘De basisingrediënten van Mylènes well-agingproducten blijven steeds dezelfde, maar per leeftijdscategorie werd een extra actief toegevoegd dat op de specifieke behoeften van een veranderende huid inwerkt’, aldus Ann.

BEKIJK WELL-AGING GAMMA

Wist je bovendien dat je huid niet alleen overdag om aangepaste verzorging vraagt? Ook ’s nachts verdient ze de juiste voeding om helemaal te herstellen en de volgende dag weer fluweelzacht te beginnen. De Aurage Night Repair Plus is een intense verzorgingscrème die de huid voedt en huidveroudering vermindert. De huidcellen worden actief aangezet om zich te vernieuwen voor een instant stralende en minder droge en dunne huid.

De Aurage-producten laten iedereen zich mooi voelen en brengen de natuurlijke schoonheid van de huid naar buiten om elegant en zelfzeker ouder te worden. Mylène geeft iedereen de kans op een mooie well-aging!

Aanbevolen producten

{% for product in products %}
{{ product.name }}
{{ product.collection }}
{{product.name}}
{% for star in product.rating_stars %} {% if star == "full" %}
{% endif %} {% if star == "half" %}
{% endif %} {% if star == "empty" %}
{% endif %} {% endfor %}
({{product.review_count}})
Vanaf € {{product.price | money_eu}}
Shop nu
{% endfor %}

Lees ook

Maak je terras zomerklaar!

Nu het lekker weer is wordt het tijd om je terras zomerklaar te maken. Met deze tips & tricks kan je in no time chillen in de zon.

Lees meer Lees meer

In je crazy seventies met een stevige en stralende huid? Het kan!

Ook op je 70e kan jij met een natuurlijke mooie huid voor de dag komen. Met de juiste gezichtsverzorging blijf je stralen!

Lees meer Lees meer

Allesbehalve overgewaardeerd: calcium revitaliseert!

Mylènes Aurage Activ Lift 60+ is een gelaatscrème verrijkt met calcium wat de vitaliteit van je huid boost en de huidbarrière van de rijpere huid versterkt.

Lees meer Lees meer

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties