Terug naar overzicht

Eerste hulp bij kraaienpootjes en donkere kringen

Eerste hulp bij kraaienpootjes en donkere kringen
Barbara
3/12/2020
0 Reacties

Het is slechts een klein onderdeel van je gelaat, maar de huid rond je ogen is erg gevoelig en fragiel. Daarom zijn tekenen van huidveroudering en vermoeidheid sneller zichtbaar rond je ogen. Net als bij de rest van ons gelaat is het belangrijk om de correcte producten te gebruiken die de juiste verzorging bieden en de huid goed hydrateren. Daar kan Skinneum by Mylène je een handje bij helpen. Dankzij deze tips verzorg en verstevig jij je oogcontouren voor een frisse en uitgeruste uitstraling!

Skinneum by Mylène to the rescue!

De Skinneum-collectie biedt bescherming tegen huidveroudering en stimuleert de celvernieuwing tot in de diepste lagen van de huid. Dat wil zeggen dat deze hoogwaardige gelaatsverzorgingsproducten rimpels en fijne lijntjes vervagen en bovendien ook de vorming van nieuwe gezonde huidcellen stimuleren. Deze producten jouw nieuwe must-haves!

ONTDEK SKINNEUM

Je oogcontouren hebben andere behoeftes ten opzichte van de rest van je gelaat, daarom is enkel een laagje dagcrème vaak niet voldoende om de huid rond je ogen goed te hydrateren. De milde oogverzorgingsproducten uit het Skinneum-gamma bieden bescherming tegen huidveroudering, stimuleren de celvernieuwing tot in de diepste lagen van de huid en hebben een liftend effect op de ogen. Kortom, deze producten zijn onmisbaar in je huidverzorgingsroutine!

Zo werkt het

Stap 1: Neumlift Eye Flash Serum

Dit serum, met een liftend effect voor de huid rond de ogen, vervaagt rimpels en fijne lijntjes. Het Eye Flash Serum is zodanig samengesteld dat de talloze geconcentreerde bestanddeeltjes tot diep in de huidlagen kunnen penetreren. Reinig eerst grondig je gelaat met de Neumpure Micellar Foam. Breng nadien één tot twee pompjes serum aan op de huid rond je ogen met je vingertoppen.

BEKIJK PRODUCT

Stap 2: Neumlift Anti-age Oog Crème

Breng je oogcrème aan na je serum, maar voor je dagcrème. Op die manier kan je oogcrème optimaal inwerken. Deze Anti-Age Oog Crème bevat hyaluronzuur dat rimpels en fijne lijntjes onmiddellijk vermindert. Daarnaast stimuleert de crème de vorming van collageen en elastine voor een langdurig resultaat. De dunne textuur van de huid rond de ogen vraagt om een zachte en milde behandeling. Wrijf dus niet te hard, maar dep lichtjes met je ringvinger om de oogcrème aan te brengen.

BEKIJK PRODUCT

Heb je een droge of gemengde huid? Wij zochten voor jou de ideale huidverzorgingsroutine uit die perfect aansluit bij jouw oogverzorgingsritueel!

Anti-aging Oog Verzorgingsroutine
Skinneum
Anti-aging Oog Verzorgingsroutine
Vanaf € 79,99
Bekijk product
Neumlift Anti-age Eye Cream
Skinneum
Neumlift Anti-age Eye Cream
Vanaf € 43,99
Bekijk product
Neumlift Eye Flash Serum
Skinneum
Neumlift Eye Flash Serum
Vanaf € 43,99
Bekijk product

Lees ook

Spring is in the (h)air!

Spring is in the (h)air!

Geef je haar een welverdiende oppepper na de winter en ga snel weer stralend de deur uit. Dankzij deze essentials creëer je meer volume en veerkracht en lijkt het alsof je nét van de kapper terugkomt.

Lees meer Lees meer
Maak je benen lente-proof!

Maak je benen lente-proof!

Na een lange winter is er best wel wat werk aan de winkel, maar dankzij dit eenvoudige stappenplan is het voortaan élke dag leg day! Doe jij met ons mee?

Lees meer Lees meer
Verwelkom de lente met een manicure at home!

Verwelkom de lente met een manicure at home!

Hou jij ook van mooie, verzorgde nagels? Wij ook! Bereid je voor op de komst van de lente met een frisse manicure en fleur je look op met een elegant of vrolijk kleurtje op je nagels!

Lees meer Lees meer

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties