Terug naar overzicht

Summerboost voor je naturelle make-up: copy the look!

Summerboost voor je naturelle make-up: copy the look!
Barbara
31/01/2020
0 Reacties

Een minimum aan naturelle make-up aanbrengen volstaat meestal om een verzorgde en mooie look te creëren. Sterker nog: natuurlijke make-up zet je troeven extra in de verf, terwijl ze minpuntjes juist verdoezelt. Omdat het op zomerdagen soms best wel iets meer mag zijn, helpt Mylène je graag op weg om stap voor stap een frisse, zomerse uitstraling te bekomen om net dat tikkeltje extra te stralen.

Volg de 10 tips in onze make-uptutorial, copy the look en geef je dagdagelijkse make-upritueel een instant summerboost!

Naturelle make-up aanbrengen voor beginners : aan de slag!

 • Breng als basis bovenop je dagverzorging Mylènes Magic Cream aan met de vingertippen. Deze crème heeft een extra lichte textuur en bevat revolutionaire color caps die hun kleur vrijgeven bij wrijving over het gelaat. Ze zorgen zo voor een soft bronzing effect en een gezond kleurtje op je gezicht zónder dekkend effect. Een no make-up look op zijn best!

 • Om je wangen wat kleur te geven en je gelaatscontouren te modelleren, breng je vervolgens wat blush aan.

 • Poeder je gezicht af met een matterend poeder. Dit compactpoeder zorgt voor extra fixatie, verdoezelt kleine oneffenheden en voorkomt dat de huid gaat glimmen. Het resultaat: een prachtige matte en natuurlijke look! Gebruik de vegan poederborstel van Mylène, geschikt voor het aanbrengen van verschillende soorten poeders. Met deze borstel laat je je gelaat in enkele seconden gemakkelijk stralen. 

 • Check in drie stappen of de vorm van je wenkbrauwen juist is:

  -  Als je een potlood langs de buitenkant van de neus en de binnenkant van het oog houdt, dan moet daar waar het potlood de huid raakt de wenkbrauw beginnen.

  -  Volg nu de lijn van de buitenkant van de neus naar de buitenkant van het oog en zie waar de wenkbrauw mag eindigen. Het hoogste punt van de wenkbrauw moet ongeveer boven de buitenkant van de iris zitten.

  -  Borstel de wenkbrauw in model, breng een wenkbrauwpotlood aan en fixeer met wat wax de wenkbrauw.

 • Breng een primer aan als basis onder de oogschaduw. Een primer zorgt ervoor dat oogschaduw, kajal en eyeliner niet door elkaar lopen of vervagen en de hele dag netjes op hun plaats blijven zitten. 

 • Voor de ogen gebruiken we Mylènes oogschaduwpalet Purple Deze drie paarstinten passen mooi samen en vormen de ideale basis voor een stijlvolle opmaak van je ogen. De donkere kleur breng je in een C-vorm langs de buitenkant aan. De lichte kleur breng je aan over het bewegend ooglid (de binnenkant van je ogen). De kleur tussenin, de zachtroze kleur, breng je aan als highlight onder de wenkbrauwen. De kleuren goed in elkaar blenden is hier de sleutel tot succes! Gebruik hiervoor het vegan blendingpenseel voor een optimaal resultaat.

 • Zet een auberginekleurige eyeliner tegen de bovenste wimperrand. Je kan ervoor kiezen om deze door te laten lopen tot de binnenste ooghoek, maar voor kleinere ogen is het aan te raden om de eyeliner tot halverwege het oog te laten lopen. Maak het lijntje naar de buitenkant van je ooghoek toe iets breder voor een vergrotend effect van je ogen.

 • Breng wat zwarte mascara aan voor een open en wakkere blik. 

 • Omrand de lippen met een nude-kleurig lippenpotlood. Het gebruik hiervan verbetert de hechting van lippenstift of lipgloss en voorkomt dat deze uitloopt. Lekker handig: een nude-kleurig lippenpotlood kan met alle kleuren lippenstift of lipgloss gecombineerd worden.

 • Kleur je lippen vervolgens in met een nude-kleurige lipgloss. Gebruik je de Duo Lips Long lasting Nude van Mylène? Breng dan eerst het gekleurde product aan en laat goed drogen. Hierna breng je een laagje kleurloze gloss aan om de onderliggende laag te fixeren en extra glans te geven. 


Met deze zomerse look ben je helemaal klaar om te stralen. Helemaal weg van deze ‘How to?’-tutorial? Ontdek dan zeker ook onze after dark en classy nude looks! Of wil je zelf eens aan de slag met Mylène-producten? Schrijf je dan in voor één van onze Beauty homeparty’s! Gezellig lachen en make-up testen met je vriendinnen verzekerd!


Aanbevolen producten

{% for product in products %}
{{ product.name }}
{{ product.collection }}
{{ product.name }}
{{ product.rating }} sterren
({{ product.review_count }})
Vanaf € {{ product.price | money_eu }} € {{ product.ab_price | money_eu }}
Shop nu
{% endfor %}

Tags

Make-up

Lees ook

7 onnodige, maar leuke weetjes over het huishouden

7 onnodige, maar leuke weetjes over het huishouden

Genoeg huishoudelijke karweitjes om je zomer mee te vullen. Mylène zet 7 onnodige, maar leuke weetjes op een rij waardoor je huishouden snel gedaan is en jij nog veel tijd over houdt om te genieten van de zon.

Lees meer Lees meer
De 10 beste schoonmaaktips van Mylène-lovers

De 10 beste schoonmaaktips van Mylène-lovers

Mylène vroeg haar klanten om de beste huishoudtips en deelt deze nu met jou. Het huishouden was nog nooit zo makkelijk.

Lees meer Lees meer
Mylènes bestsellers: deze moet je in huis hebben!

Mylènes bestsellers: deze moet je in huis hebben!

An oldy but a goldy! Heb jij ook zo van die beautyproducten waar je gewoon niet zonder kan? Wij verklappen jou onze vijf bestsellers die je in huis moet hebben.

Lees meer Lees meer

Geef je reactie op:

"Summerboost voor je naturelle make-up: copy the look!"
Deze naam wordt op onze site getoond bij de opmerking of vraag
E-mailadres wordt niet getoond bij de opmerking of vraag
Je krijgt uiterlijk binnen twee werkdagen per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties