Terug naar overzicht

Je nagels lakken in 1-2-3 ? Nail it like a pro !

Je nagels lakken in 1-2-3 ? Nail it like a pro !
Barbara
31/01/2020
0 Reacties


Een dinertje gepland, een familiefeestje, een weekendje weg of een dagje shoppen? Genoeg gelegenheden om je nagels een stijlvol, vrolijk of subtiel kleurtje te geven en zo je look en outfit op te fleuren. Voorbereiding is alles, weet Mylène, zeker wanneer je perfect gelakte nagels als resultaat wilt. Met dit stappenplan heb je én een goede basisverzorging én prachtig gelakte nagels:

Stap 1: Maak je handen goed schoon met een reinigende en verzorgende handzeep die je huid niet enkel zijdezacht laat aanvoelen, maar haar ook beschermt tegen uitdrogen, zoals de Froya Hand Soap, verrijkt met een heerlijke geur die je de sfeer van het Hoge Noorden laat ervaren!

Stap 2: Verzorg je handen met een scrub, een handig product met een drievoudige, weldadige werking: reiniging, peeling en verzorging in één beweging! Dankzij de scrub verwijder je dode huidcellen en kan je huid zich makkelijker vernieuwen. Zo heb je zijdezachte en gladde handen.

Stap 3: Na het reinigen van je handen, gaat de verzorging ervan verder. De handbalsem van Mylène verzorgt je handen én beschermt ze tegelijk tegen vroegtijdige huidveroudering dankzij de uv-filters.

Stap 4: Tijd om je nagels onder handen te nemen! Maak eerst alle nagels grondig schoon met onze nagellakremover om er zeker van te zijn dat er geen restjes oude nagellak achterblijven. Vijl je nagels tot je de gewenste lengte en vorm hebt.

Stap 5: Gebruik transparante basislak en nagelverharder die je nagels beschermt, verstevigt en vergeling tegengaat. Zo is de Nail Hardner 2-in-1 van Mylène efficiënt tegen dunne, breekbare en splijtende nagels. Laat deze tien minuten drogen voor je naar de volgende stap gaat.

Stap 6: Nu wordt het echt leuk! Voor welke kleur nagellak kies je? Ga je voor een felle opvallende kleur of toch liever een wat neutralere? Neem eens een kijkje tussen alle kleurtjes van Mylène. Lak al je nagels en laat ze 15 minuten drogen.

Stap 7: Eindig met een top coat: ga je voor een matte look of toch een shiny top coat om je nagels nog meer op te laten vallen? Dit is de finishing touch. Jij bent klaar om met perfect gelakte nagels de wereld in te trekken. Girlpower, yes please!


Wat denk je: nog snel een flashy zomers kleurtje op je nagels? Hou dan zeker volgende regels altijd in acht:

-  Breng als basislak eerst een nagelverharder aan ter bescherming van je nagel. Een basislak is zeer efficiënt tegen zwakke, dunne, breekbare en splijtende nagels. Hij verstevigt de nagelplaat en nageltop en gaat de vergeling van de nagels tegen bij veelvuldig gebruik van kleurlak.

- Breng hierna pas je favoriete kleurtje nagellak aan. Twee laagjes geeft het beste resultaat.

- Laat goed drogen en breng als laatste een transparante of matte finishing touch aan als top coat bovenop je gekleurde nagellak. Deze zorgt voor een extra lange houdbaarheid. Na enkele dagen kan je eventueel een nieuwe laagje aanbrengen. Zin om onze nagellak van dichtbij te bekijken en uit te proberen? Boek een Beauty homeparty met je vriendinnen! 

Of bekijk hoe je die perfecte zomerlook creëert.
Aanbevolen producten

{% for product in products %}
{{ product.name }}
{{ product.collection }}
{{ product.name }}
{{ product.rating }} sterren
({{ product.review_count }})
Vanaf € {{ product.price | money_eu }} € {{ product.ab_price | money_eu }}
Shop nu
{% endfor %}

Tags

Nagels

Lees ook

7 onnodige, maar leuke weetjes over het huishouden

7 onnodige, maar leuke weetjes over het huishouden

Genoeg huishoudelijke karweitjes om je zomer mee te vullen. Mylène zet 7 onnodige, maar leuke weetjes op een rij waardoor je huishouden snel gedaan is en jij nog veel tijd over houdt om te genieten van de zon.

Lees meer Lees meer
De 10 beste schoonmaaktips van Mylène-lovers

De 10 beste schoonmaaktips van Mylène-lovers

Mylène vroeg haar klanten om de beste huishoudtips en deelt deze nu met jou. Het huishouden was nog nooit zo makkelijk.

Lees meer Lees meer
Mylènes bestsellers: deze moet je in huis hebben!

Mylènes bestsellers: deze moet je in huis hebben!

An oldy but a goldy! Heb jij ook zo van die beautyproducten waar je gewoon niet zonder kan? Wij verklappen jou onze vijf bestsellers die je in huis moet hebben.

Lees meer Lees meer

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties