Gezichtsverzorging op maat van jouw gelaat!

Gezichtsverzorging op maat van jouw gelaat!
Hannah
23/01/2020
0 ReactiesHet belang van een correcte gelaatsverzorging wordt helaas vaak onderschat. Let’s face it, je gezicht reinigen en verzorgen lijkt misschien de meest makkelijke stap in je dagelijkse beautyritueel, lang niet iedereen doet het op de juiste manier. Het is echter van cruciaal belang om dagelijks met een stralend gelaat voor de dag te komen. Mylène geeft je enkele makkelijke tips om je gezichtsverzorging goed aan te pakken.

Verzorging voor elke leeftijd

We weten allemaal dat verouderen onvermijdelijk is. En wanneer we ouder worden, verandert ook onze huid. Zo ontstaan er huidverkleuringen en onregelmatigheden, de huid wordt dunner en droger en verliest zijn elasticiteit. Gelukkig heeft Mylène het juiste beauty-advies aangepast aan jouw specifieke huidleeftijd. De Aurage-producten spelen in op de leeftijdsgebonden behoeften van de huid. Per leeftijdscategorie werd een extra actief toegevoegd, waardoor de huid er altijd stralend uitziet en je geniet van een mild well-agingproces.

ANTI-AGING OP MAAT VAN JOUW HUID


Houd van je huid

Psst! Wist je dat ook het correct reinigen van je gezicht bijdraagt aan een stralende huid? Goed reinigen en verzorgen, ook wanneer je weinig of geen make-up gebruikt, is een must! Je huid komt overdag immers in aanraking met vervuiling, beschadigende stoffen en maakt zelf ook talg aan. Juist reinigen is noodzakelijk om puistjes, oneffenheden en rimpeltjes te voorkomen. Wil je graag weten welke reinigingsproducten bij jouw huidtype passen?

Gelaatsverzorging op maat van jouw huid


FACE (MASK) IT

Eén keer per week een masker of gelaatspeeling/scrub aanbrengen is geen overbodige luxe om een mooi velletje te bekomen! Het is de ideale manier om dode huidcellen van je gelaat te verwijderen en de zoutkorreltjes stimuleren de doorbloeding. Daardoor wordt de huid aangezet zich te vernieuwen. Last van een droge huid, glimmende T-zone of schrale vlekjes in je gezicht? Mylène heeft het beste gezichtsmasker voor jouw specifieke huidprobleem.

Gelaatsmasker op maat van jouw huid


Ieders huid is natuurlijk anders en reageert op haar eigen manier op crèmes, lotions en peelings, maar met deze vaste stappen in je beautyroutine voor je gelaat, maak je het je huid al een pak gemakkelijker om elke dag te stralen.


Aanbevolen producten

{% for product in products %}
{{ product.name }}
{{ product.collection }}
{{product.name}}
{% for star in product.rating_stars %} {% if star == "full" %}
{% endif %} {% if star == "half" %}
{% endif %} {% if star == "empty" %}
{% endif %} {% endfor %}
({{product.review_count}})
Vanaf € {{product.price | money_eu}}
Shop nu
{% endfor %}

Lees ook

Summerboost voor je naturelle make-up: copy the look!

Omdat het op zomerdagen soms best wel iets meer mag zijn, helpt Mylène je graag op weg om stap voor stap een frisse, zomerse uitstraling te bekomen om net dat tikkeltje extra te stralen. Lees hier hoe!

Lees meer Lees meer

Give it, share it, love it! De valentijnscadeaus van Mylène

Op zoek naar het perfecte valentijnscadeau voor haar? Mylène heeft de ideale valentijnscadeaus om te geven, te krijgen en te delen. Romantiek verzekerd!

Lees meer Lees meer

Je nagels lakken in 1-2-3 ? Nail it like a pro !

Wanneer je perfect gelakte nagels wilt is een goede voorbereiding alles. Met dit stappenplan heb je én een goede basisverzorging én prachtig gelakte nagels.

Lees meer Lees meer

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties