Machine Cleaner

15% Korting
Machine Cleaner
  • VAATWAS- & WASMACHINE
  • MAANDELIJKS
  • ONDERHOUD
  • SPECIAL
Kies je verpakking of maat
Aantal
Op voorraad
  • Nu tijdelijk gratis verzending!
  • Veilig betalen
  • Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis

Beschrijving

Onze wasmachine en vaatwasmachine nemen ons veel werk uit handen. Het is dan ook belangrijk deze toestellen goed te onderhouden en hun levensduur optimaal te verlengen. Hoe je dat doet? Door ze van tijd tot tijd eens grondig schoon te maken met een gespecialiseerde machinereiniger. Bij veelvuldig gebruik hopen er zich o.a. aanslag van wasmiddel, vet- en voedselresten en ander (hardnekkig) vuil op in de filters, leidingen en sproeiarmen. Dit kan leiden tot verstoppingen in de leidingen van de machines, onaangename luchtjes die je waarneemt en (vaat)was die achteraf niet helemaal schoon en hygiënisch gereinigd blijkt… Mylènes Machine Cleaner verwijdert doeltreffend achtergebleven vuilresten in het interieur van zowel je vaatwasmachine als wasmachine (handig toch?) en bereikt zelfs de moeilijk toegankelijke plekken. Het aangenaam frisse parfum met Malodeur Neutralizer neutraliseert bovendien vieze geurtjes. Een keer per maand beroep doen op deze professionele machinereiniger volstaat al om je keukenapparatuur opnieuw stralend helder, glanzend en fris te krijgen: na een eenvoudige onderhoudsbeurt kunnen ze er telkens weer een maandje tegenaan!

Vergelijkbare producten

Textielverfrisser
Fresh Up
Textielverfrisser
(0)
Vanaf € 8,90
Shop nu
Strijkdoek
Strijkdoek
(1)
Vanaf € 5,90
Shop nu
Spray & Go
Spray & Go
(0)
Vanaf € 4,60
Shop nu
Strijkplankovertrek 58x148
Strijkplankovertrek 58x148
(0)
Vanaf € 40,60
Shop nu
Strijkplankovertrek 48x140
Strijkplankovertrek 48x140
(0)
Vanaf € 38,30
Shop nu

Gebruik

Vaatwasmachine: doe 25 ml in het productreservoir, programma max. 55°C. Wasmachine: doe 50 ml in het productreservoir, programma max. 60°C lange cyclus. Kan ook gebruikt worden voor het schoonmaken van rubberen onderdelen in de machine: product op een natte spons aanbrengen en vervolgens reinigen. Opgelet: gebruiken in een lege machine! 1 dosis per maand volstaat voor een optimaal resultaat.

Vaak samen gekocht

Vaatwaspoeder
Vaatwaspoeder
(0)
Vanaf € 21,30
Shop nu
Color Vloeibaar Wasmiddel
Color Vloeibaar Wasmiddel
(1)
Vanaf € 18,60
Shop nu
Shine Spoelmiddel
Shine Spoelmiddel
(0)
Vanaf € 4,30
Shop nu
Kitchen Clean
Kitchen Clean
(0)
Vanaf € 8,20
Shop nu
Window Cleaner Express Glasspray
Window Cleaner Express Glasspray
(0)
Vanaf € 6,40
Shop nu
Toilet Gel Ontkalker
Toilet Gel Ontkalker
(0)
Vanaf € 7,00
Shop nu

Beoordelingen Machine Cleaner

Laat een beoordeling achter

We zijn benieuwd naar je bevindingen. Schrijf je ervaring over dit product en help zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen of opmerkingen hebt over bijvoorbeeld de prijs of levertijd, kunnen we je beter helpen bij onze klantenservice, ook zij staan graag voor je klaar.

Deze naam wordt op onze site getoond bij de review
E-mailadres wordt niet getoond bij de review
Wegens de EFSA Claimwetgeving mogen wij op onze site maar een beperkt aantal gezondheidsclaims gebruiken. Om deze reden mogen reviews alleen gaan over algemene tevredenheid met het product of over de grootte en smaak. Er mogen geen ziektes of pijnklachten genoemd worden. Reviews die niet aan de wetgeving voldoen mogen door ons worden aangepast.

Dit product heeft nog geen beoordelingen