Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

Mylène Style, dat zijn trendy juwelen, handtassen en accessoires om op slag verliefd op te worden en om eeuwig van te blijven houden. Keuze, stijlen en kleuren te over: just pick your Style!

Boek een Style-party

Mylène Style

Maak kennis met Mylène Style en ontdek onze unieke collecties: veelzijdige, draagbare collecties die uitdrukking geven aan jouw gevoel en jouw stijl. Ambachtelijk geproduceerde juwelen en accessoires – géén massaproducten – die ook staan voor de feel good, gezelligheid en kwaliteit die je gewend bent van Mylènes Beauty- & Home-producten. Minimalistische must haves, elegante klassiekers en speelse favorieten: met welke Style steel jij weldra de show? 

 

Magazine Enjoy

Magazine Enjoy

Blader door ons Enjoy-magazine en laat je inspireren door onze nieuwste Style-accessoires. Combineer je outfit met de Mylène-sjaals, werk af met een schitterend juweel naar keuze en neem je spullen mee in één van onze prachtige handtassen.

Magazine Enjoy

Style Categorieën

Handtassen

Al onze handtassen en portemonnees zijn ontworpen door én voor Mylène. Ze hebben een universeel karakter, vormen easy wearables en zien er gewoon ontzettend goed uit door hun stijlvolle design.

Meer info

Juwelen

Onze juwelencollecties zijn stuk voor stuk het resultaat van een lang en secuur proces van creativiteit en ambachtelijkheid. Ze dragen allemaal een verhaal in zich, een ziel. En dat voel je.

Details

Sjaals

Een sjaal dient al lang niet meer enkel om je warm te houden. Het is een onmisbaar accessoire om je outfit af te maken en je persoonlijke stijl uit te drukken. Keuzestress gegarandeerd bij Mylène!  

Lees meer
Deze producten zelf ontdekken?

Deze producten zelf ontdekken?

Organiseer een Beauty-Style of Home-Style homeparty bij jou thuis en beleef een gezellig avondje met vriend(inn)en waarbij je alle accessoires kan uitproberen en aankopen.

Boek een homeparty

Lees meer over Style

Nieuwe Style-collecties: accessoires met Belgisch design

Het geheim achter het succes van Mylènes sjaals, juwelen en handtassen!

Lees meer

5(0) shades darker: Mylènes heren-toppers!


Mylène selecteerde 5 mannelijke must haves die ze écht niet willen missen. 

Lees meer

5 originele manieren om je sjaal te knopen

Een bandana-sjaaltje is een onmisbaar modeaccessoire, maar weet jij soms ook niet wat je ermee moet aanvangen?

Lees meer