Women having a get together
Women having a homeparty

Style

Stijlvol de deur uitgaan never goes out of style! Een dagje de stad in om te shoppen, een avondje uit, een diner met vrienden of misschien een date met je geliefde, een feestje, een brunch of een dagje op kantoor? Momenten te over om een leuk juweel of originele handtas uit je kast te halen en je look van de dag vorm te geven.

One woman applying make-up to another

Style by Mylène voorziet je bij elke gelegenheid van de mooiste fashion items. Snuister op een homeparty* door onze prachtige oorbellen en armbanden met eventueel een bijpassende ketting of ring. Kies uit stijlvolle en praktische handtassen, een modieuze clutch of een exclusieve festival wallet. Of wikkel je eens in heerlijk warme, elegante en sierlijke sjaals. Maken ze jouw outfit af? Dan zijn ze voorbestemd om door jou gedragen te worden.

We volgen de laatste trends op de voet en wonen regelmatig fashionbeurzen over de hele wereld bij. Bovendien werken we samen met Italiaanse modeontwerpers en materiaalleveranciers. Zo laat Style by Mylène je elke dag stralen. Mix en match voor een perfecte look die je persoonlijkheid en eigen unieke stijl vervolmaakt. You shine bright!

*Voorlopig exclusief te koop op een Mylène-homeparty.

Ontdek Style by Mylène op een homeparty

Homeparty organiseren

Dé truc voor gezond haar, het reddingsmiddel voor vlekken op je lievelingsjurk of het beste make-upadvies? Je ontdekt het tijdens een gezellige party: je mag er voelen, ruiken en testen, krijgt er persoonlijk advies van je consulent(e) én deelt er slimme tips & tricks met je vrienden. Lees snel verder of zoek een consulent(e)!

Boek een party