Article main banner - close-up of red-haired woman
Article main banner - Close-up of red-haired woman

Skin Care

Ga jij ook prat op een natuurlijk mooie en gezonde huid? Geen wonder, het is iets wat we allemaal willen… en waar Mylène je met haar expertise in kan bijstaan. Wij beseffen immers dat ook je huid, net zoals je persoonlijkheid, lichaam en stijl, uniek is. Een vette of droge huid, een huid die gemakkelijk rood of gedehydrateerd raakt, een jonge of een oudere huid of een gevoelige en intolerante huid? Elk huidtype vraagt om een specifieke verzorgingsroutine.

Skin Care

Op maat van jouw gelaat!


Het belang van een correcte gelaatsverzorging wordt helaas vaak onderschat. Let’s face it, je gezicht reinigen en verzorgen lijkt misschien de meest makkelijke stap in je dagelijkse beautyritueel, lang niet iedereen doet het op de juiste manier. Het is echter van cruciaal belang om dagelijks met een stralend gelaat voor de dag te komen. Mylène geeft je enkele makkelijke tips om je gezichtsverzorging goed aan te pakken.

LEES VERDER

gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging

Je huid is uniek, net zoals jij dat bent. Daarom ontwikkelden we de optimale dagelijkse en wekelijkse verzorging voor elk huidtype, afgestemd op jouw specifieke kenmerken en behoeften.

gezichtsmaskers!

Lichaamsverzorging

Kies jouw favoriet uit onze inspirerende collecties en verwen je lichaam van top tot teen! Je handen, je voeten, je haar,… elke vezel van je lijf verdient het allerbeste!

gezichtsmaskers!

Bad & Douche

Tover je badkamer om in een privéwellness, las wat heerlijke me-time in en breng hoofd en lichaam weer helemaal in balans dankzij onze verrijkende bad- & doucheproducten.

well-aging

Op élke leeftijd een natuurlijk mooie en gezonde huid


Je mooi en zelfzeker voelen: het lijkt in schril contrast te staan met ouder worden. Maar niets is minder waar. In plaats van een hopeloze strijd te voeren tegen de onvermijdelijke tekenen van (huid)veroudering, kunnen we beter de schoonheid van onze leeftijd liefdevol omarmen én uitstralen, vindt Mylène. Hoe? Met gelaatsproducten die inspelen op de leeftijdsgebonden noden van de huid. De nieuwe Aurage-collectie laat de huid excelleren, in harmonie met je leeftijd. Exit anti-aging, welcome well-aging!

BEKIJK GAMMA

Bekijk gamma
{% for product in products %}
{{ product.name }}
{{ product.collection }}
{{product.name}}
{% for star in product.rating_stars %} {% if star == "full" %}
{% endif %} {% if star == "half" %}
{% endif %} {% if star == "empty" %}
{% endif %} {% endfor %}
({{product.review_count}})
Vanaf € {{product.price | money_eu}} € {{product.ab_price | money_eu}}
Shop nu
{% endfor %}