Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL
Samen mooier

Samen mooier

Mylène brengt mensen samen – tijdens wel 220 parties per dag. Samen ontdekken, beleven en delen, dat is een Mylène-homeparty. Mylène wil graag bijdragen aan jouw levensgeluk en dat van je geliefden. Want samen zijn we zoveel mooier!

organiseer een homeparty
Samen mooier met Special Olympics!

Samen mooier met Special Olympics!

Samen mooier en mensen samenbrengen: dát is de kern van Mylène. Iets wat perfect aansluit bij de missie van Special Olympics: mensen met en zonder beperking samenbrengen via sport! Wij vinden dat iedereen, met of zonder beperking, moet kunnen sporten. Daarom is Mylène structureel partner van Special Olympics in België en Nederland.

 

Gedurende heel 2018 doneerde Mylène per verkocht #lovely-product een deel van de opbrengst aan Special Olympics. Met succes: samen zamelden we maar liefts €20.000 in ten voordele van deze organisatie! Geweldig, toch?

Kocht jij in 2018 tijdens een Mylène-homeparty één van onze lieflijke #lovely-producten, voor jezelf of voor iemand die zomaar wat liefs verdiende, dan steunde je zo samen met ons Special Olympics: een oprechte dankjewel!

Kom in actie!

Kom in actie!

Special Olympics heeft steeds behoefte aan nieuwe vrijwilligers en financiële steun: voor €192 kan één atleet al een volledig jaar sporten (inclusief begeleiding) en deelnemen aan sportevenementen. Wil je weten hoe jij vrijwilliger kan worden of Special Olympics kan steunen? Surf naar www.special-olympics.be

Behind the scenes Mylène fotoshoot

Behind the scenes Mylène fotoshoot

Mylène was het eerste beautymerk dat koos voor vier modellen met een verstandelijke beperking om de een collectie te promoten. ‘Samen met Special Olympics Belgium willen we aantonen dat hun atleten - zoals iedereen - een plaats verdienen in de maatschappij én de spotlights’, zegt Alain Duperray, CEO van Mylène.

 

‘We hopen dat onze #lovely-campagne bijgedragen heeft aan een open blik, en het besef dat een beperking niet is wie je bent. Als partner van Special Olympics Belgium kunnen wij mensen met een verstandelijke beperking bij onze 3.500 verkopers en al hun klanten een plaats in de spotlights geven. Wij geloven in ‘samen mooier’ en dat vieren we offline én online’, aldus Duperray.

 

‘Inclusiviteit voor mensen met een verstandelijke beperking is nog lang niet vanzelfsprekend. Dat Mylène zich op lange termijn engageert is alweer een belangrijke stap in sociale gelijkheid voor iedereen’, vertelt Zehra Sayin, CEO van Special Olympics Belgium.

​​​​Modellen met een verstandelijke beperking krijgen vanaf nu een vaste plek in de campagnes van Mylène, naast en samen met andere modellen. ‘We zijn structureel partner van Special Olympics en dat betekent ook een structurele ondersteuning van hun missie. Vanaf vandaag zal men vaker een model met een verstandelijke beperking tegenkomen in bijvoorbeeld onze make-upvideo’s, op de catwalk bij de verkooplanceringen voor onze consulenten en op ons campagnebeeld’, sluit Duperray af.