Ontdek de Botanical Shampoo's van Mylene
Ontdek de Botanical Shampoo's van Mylene
Ontdek de Botanical Shampoo's van Mylene

Maak van je douchemoment een moment voor jezelf!

Wanneer heb jij voor het laatst een moment voor jezelf genomen? Zonder wat me-time af en toe raak je snel de balans kwijt in je leven. Gun jezelf dus een eenvoudig moment van pure ontspanning onder de douche of in bad en verwen je lokken met de heerlijke Botanical Shampoos van Mylène!

Botanisch parfum

Voor een intense geurbeleving

Goed doorkambaar

Dankzij het natuurlijk guargomextract

Vegan

zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong

Ultiem comfort

Meer rust en balans voor lichaam en geest


Intens genieten van een betoverende geurbeleving


Beleef een moment van pure ontspanning met Mylènes Botanical Shampoos. Geniet van de intense, frisse en ontspannende geuren die zorgen voor een ultiem me-time moment. De vegan en diervriendelijke ingrediënten maken het haar zacht en goed doorkambaar én kalmeren de hoofdhuid voor een optimaal comfort.

BEKIJK COLLECTIE

Botanical
            Shampoo Safflower

Botanical Shampoo Safflower

Breng je leven en gedachten in balans met de verzorgende, botanische shampoo Safflower. De verfijnde en zachte, bloemige geurnoten met amber- en houttoetsen van de saffraankleurige saffloerbloem zorgen voor een heerlijk ontspanningsmoment tijdens het wassen van je haren. Laat je zintuigen rustig ontwaken en geniet van een gelukzalig douchemoment!

Botanical
            Shampoo Lime

Botanical Shampoo Lime

Jaag je energiepeil de hoogte in met de verzorgende, botanische shampoo Lime. De levendige en zacht kruidige geur van limoen en koriander boosten je energie wanneer je je haar wast. Laat je betoveren door het zuiderse citrusparfum dat je meevoert naar bruisende Italiaanse steden. Geef je over aan een energieopwekkende douchebeleving en voel je als herboren!

Botanical
            Shampoo Chamomile

Botanical Shampoo Chamomile

Kom helemaal tot rust met de verzorgende, botanische shampoo Chamomile. De zacht kruidige en bloemige geur van zoete kamille heeft een kalmerende werking voor een ultiem moment van ontspanning tijdens het wassen van je haren. Laat je meevoeren naar een zonovergoten veld vol kamillebloemen ruisend in de wind en droom weg bij de milde geur van appel en honing!