Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

De pagina die je zoekt werd helaas niet gevonden

Wat fijn dat je onze website bezoekt! Helaas vinden we de gevraagde pagina momenteel niet voor je terug. Gelukkig kan je intussen wel al kennismaken met de kracht achter ons merk.

Bij Mylène vind je immers de beste Beauty-, Home- en Style-artikelen voor het hele gezin. Allemaal producten van superieure kwaliteit , grotendeels in eigen huis ontwikkeld, die jij kan ontdekken bij je thuis. Mét persoonlijk advies van onze professionele consulenten.  Want jij verdient alleen het allerbeste, en dat weten we!

Mylène-homeparty

Een Mylène-homeparty: dat wordt een avond vol fun, tips, persoonlijk advies en kwaliteitsproducten die jij en je vriend(inn)en gratis kunnen uittesten!

 

  

 

Ontdek onze homeparty's

Ik heb de leukste job van de wereld!

Zelf je uren bepalen. Je eigen baas zijn. Klinkt dit als muziek in je oren? Dan is een job als Mylène-consulente misschien wel iets voor jou ...

 

 

 

Lees meer

Shop op concept

Van al wat je nodig hebt om de knapste make-uplooks te creëren tot de juiste hulpmiddelen om elke kamer in huis en ruimte buiten efficiënt te reinigen en een geslaagde make-over te geven: Mylène verzamelt het graag voor jou per concept.

 

Mylène producten