Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL
Mylène on Tour

Mylène on Tour

Mylène = alleen homeparty’s? Think again! Onze mobiele beautystudio is continu onderweg om jou te verrassen op festivals, beurzen en events. In de Mylène on Tour-studio volg je gratis beautyworkshops én ontvang je leuke goodies. Ook organiseren we regelmatig een kijkje achter de schermen op ons hoofdkantoor.

‘Samen mooier’-moment

‘Samen mooier’-moment

Zo goed als elk Mylène-product ontstaat op ons terrein in Heist-op-den-Berg. Dat gebeurt al sinds 1965! Best wel interessant dus om een exclusief kijkje achter de schermen te krijgen. Dat kan, tijdens één van onze ‘samen mooier’-evenementen. Daar kan je heel makkelijk (en gratis!) kennismaken met onze producten en, als je interesse hebt, de voordelen van een job als Mylène-consulente.

Jouw Mylène-moment op festivals en fairs

Jouw Mylène-moment op festivals en fairs

Heb je onze Mylène on Tour-studio gespot op een festival, beurs of (jaar)markt? Stap dan eens binnen! In onze studio geniet je van een gratis workshop van professionele visagisten. Heerlijk voor een snelle touch-up of de finishing touch van jouw (festival)look. Uiteraard verlaat je de studio niet zonder een goodie. 

Zien we je daar?

Evenementkalender

29 maart - 31 maart Goed Gevoel Ladies Fair
9 augustus - 11 augustus WECANDANCE
23 augustus Aper'eau Hasselt
26 augustus Mylène Look & Learn
13 september Aper'eau Antwerpen

Mylène on Tour aftermovie

Aftermovie

Deze zomer was mooier dan ooit! Met duizenden complimentjes, festivalmake-up, Mylène-goodies en heel wat zonnestraaltjes hebben we een onvergetelijke zomer beleefd. Bekijk hier de aftermovie van onze roadtrip met de Mylène On Tour-studio!