Terug naar klantenservice

Veelgestelde vragen over: Ambassador programma algemene vragen

Wat houdt het Ambassador programma in?

Als Mylène Ambassador deel je door ons klaargemaakte posts op je sociale media kanaal naar keuze en spaar je voor gratis Mylène producten. Wanneer vrienden of familie via jouw post een aankoop doen, ontvang jij automatisch 8% shoptegoed over hun aankoopbedrag.

Hoe kan ik mij aanmelden voor het Ambassador programma?

Aanmelden doe je eenvoudig via deze pagina. Je ontvangt vervolgens een email die je nog even moet bevestigen. Heb je deze niet ontvangen? Controleer dan of deze niet per ongeluk in jouw spam is beland. Na deze bevestiging ben je klaar om te delen en sparen!

Wie kan zich aanmelden voor het Ambassador programma?

Iedereen! Dus nodig vooral jouw netwerk uit en spaar samen voor leuke extra's en webshoptegoed.

Hoe kan ik mijn deelname aan het Ambassador programma stopzetten?

Onderaan elke campagnemail die je van ons krijgt toegestuurd, staat de knop 'Uitschrijven'. Hierdoor kan je je zonder problemen uitschrijven. Eens je dit gedaan hebt, zal je van ons geen mails meer ontvangen.

Heb ik een login nodig voor de Community App?

Neen. Indien je wenst, kan je deze app altijd downloaden via de app store, je hebt daarvoor geen login of link nodig van ons. Let wel op dat je dan precies dezelfde log-in gegevens gebruikt als waarmee je je geregistreerd hebt als Ambassador.

Ben ik verplicht de Community App te downloaden?

Nee, je bent dit niet verplicht en dit is geheel vrijblijvend.

Contact

Mijn Mylène

Bekijk of wijzig hier je account- en persoonsgegevens, je persoonlijke voorkeuren of bekijk je facturen.

E-mail

Gemiddelde wachttijd: 2 werkdagen

Neem contact op via het contactformulier

Gemiddelde wachttijd: 2 werkdagen

Neem contact op via het contactformulier

Bel ons

Neem contact met ons op via ons gratis servicenummer.

Gemiddelde wachttijd: < 5 minuten

Vragen over webshopbestellingen:
Vanuit Nederland: 0800-7030
Vanuit België: 0800-64101

Vragen over homeparty-bestellingen of producten:
Bel ons op: +32 15 24 47 80

Wij zijn bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op werkdagen.

Neem contact met ons op via ons gratis servicenummer.

Gemiddelde wachttijd: < 5 minuten

Vragen over webshopbestellingen:
Vanuit Nederland: 0800-7030
Vanuit België: 0800-64101

Vragen over homeparty-bestellingen of producten:
Bel ons op: +32 15 24 47 80

Wij zijn bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op werkdagen.