Terug naar klantenservice

Veelgestelde vragen over: Algemene vragen

Hoe meld ik mij af op de nieuwsbrief?

Onderaan elke Mylène-nieuwsbrief vind je volgende link: ‘Wens je deze mail niet langer te ontvangen, schrijf je dan hier uit’. Als je op deze link klikt, word je automatisch doorgestuurd naar een webpagina waar je je uitschrijving kan finaliseren.
Je kan ook altijd contact opnemen met onze klantenservice: zij helpen je graag verder.

Hoe gaat Mylène om met mijn privacy?

Voor Mylène is de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van essentieel belang. Wij streven ernaar om met jou een duurzame relatie op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen en transparantie. Daarom leven we bij de verwerking van jouw persoonsgegevens steeds de toepasselijke wetgeving na. Voor een uitgebreide versie van ons privacy beleid verwijzen we je graag door naar onze ‘Privacy Policy’.

Waarom zou ik Mylène-producten kopen?

Bij Mylène vinden we dat iedereen mooi is en het beste verdient voor haar/zijn huid, haar en lichaam. Wij wensen dat jij elke dag de beste versie van jezelf kan ervaren en je gelukkig voelt. Ook willen we dat jouw huis een echte thuis is. Daarom zorgen we voor elegante items die je interieur en huishouden net dat tikkeltje meer geven, waardoor jij thuis magische momenten kan creëren en geluk kan vinden. Onze missie is om jou te laten stralen; we zijn er dan ook van overtuigd dat ons ruime gamma aan artikelen voor elk wat wils biedt en iedereen er zijn/haar ‘mooimakers’ in kan terugvinden.

Verder is Mylène van oorsprong 100% Belgisch. Ook vandaag ontwikkelen, testen en produceren (of selecteren) we de meeste van onze producten met veel zorg in eigen huis. We kunnen daarom met zekerheid vaststellen dat al onze producten écht Mylène zijn: origineel en van topkwaliteit. En daar zijn we best trots op. Daarnaast geniet je bij Mylène van de luxe een eigen persoonlijke consulent(e) te kunnen raadplegen voor al jouw beauty-, home- en style-vragen. Hij/Zij helpt je graag met goed advies, leuke workshops en tips en tricks. Zo weet je zeker dat je altijd een product gebruikt dat precies bij je past!

Hoe is het gesteld met de productieomstandigheden in het buitenland/Azië?

Het welzijn van de mensen die onze producten maken is voor ons zeer belangrijk. Dat geldt niet alleen voor onze collega’s die in de fabriek in Heist-op-den-Berg werken, maar natuurlijk ook voor onze medewerkers buiten België. Onze Home- en Style-producten ontwikkelen we in samenwerking met Europese leveranciers. We werken met hen samen omdat we zo zeker zijn dat de Europese richtlijnen voor veilige en hygiënische werkomstandigheden gevolgd worden. Daarnaast bezoeken wij regelmatig de fabrieken in het buitenland om te zien of alles voldoet aan onze standaarden en of de kwaliteit van de werkomstandigheden in orde zijn.

Klacht over klachtopvolging

Goed dat je contact met ons opneemt. In de opvolging van jouw klacht gaat duidelijk iets niet zoals je van Mylène mag verwachten, onze excuses hiervoor. Gelieve ons te contacteren via het contactformulier met vermelding van jouw e-mail en/of telefoonnummer. Dan nemen wij zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op om jouw klacht alsnog spoedig op te lossen!

Reacties op uitspraak/handeling van consulent(e)/medewerker

Wij betreuren het dat een Mylène-consulent(e)/medewerker met een ongelukkige uitspraak of handeling anderen heeft gekwetst of schade berokkend. Dit strookt absoluut niet met de visie van Mylène en wij nemen afstand van de gedane uitspraken/handeling. Op voorhand kunnen wij niet van al onze zelfstandige consulenten in vijf landen bijhouden welke communicatie zij offline en online doen. Zij zijn feitelijk zelfstandige ondernemers. 

Wat wij wél doen, is de consulenten duidelijk laten weten dat wij als bedrijf staan voor gelijkheid en respect voor elkaar en dat wij dat ook van ieder van hen verwachten. En als we onverhoopt andere signalen binnenkrijgen, reageren we daarop naar de betrokkene. Jouw berichtje is voor ons ook de aanleiding om met hem/haar in gesprek te gaan. Weet dat we ons altijd distantiëren van persoonlijke uitspraken en dat we dit altijd intern zorgvuldig en serieus opvolgen.

Klacht over consulent(e)/medewerker

Wat spijtig te vernemen dat je een minder goede ervaring hebt met onze consulent(e)/medewerker. Wij zijn blij dat je dit aan ons kenbaar maakt. Dat geeft ons de gelegenheid dit uit te zoeken en hier hopelijk een goede oplossing voor te vinden.   We nemen je klacht mee en bespreken dit met de verantwoordelijke Team Manager/leidinggevende die deze consulent(e)/medewerker aanstuurt.

 

Contact

Mijn Mylène

Bekijk of wijzig hier je account- en persoonsgegevens, je persoonlijke voorkeuren of bekijk je facturen.

E-mail

Gemiddelde wachttijd: 2 werkdagen

Neem contact op via het contactformulier

Gemiddelde wachttijd: 2 werkdagen

Neem contact op via het contactformulier

Bel ons

Neem contact met ons op via ons gratis servicenummer.

Gemiddelde wachttijd: < 5 minuten


Vragen over webshopbestellingen (09:00 tot 17:00 op werkdagen):
Vanuit Nederland: 0800-7030
Vanuit België: 0800-64101


Vragen over homeparty-bestellingen of producten (08:30 tot 12:30 op werkdagen):
Bel ons op: +32 15 24 47 80

Neem contact met ons op via ons gratis servicenummer.

Gemiddelde wachttijd: < 5 minuten


Vragen over webshopbestellingen (09:00 tot 17:00 op werkdagen):
Vanuit Nederland: 0800-7030
Vanuit België: 0800-64101


Vragen over homeparty-bestellingen of producten (08:30 tot 12:30 op werkdagen):
Bel ons op: +32 15 24 47 80