Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

FAQ

FAQ

My Mylène Account

1. Account aanmaken

Rechts bovenaan op de Mylène-homepagina kan je klikken op ‘Aanmelden’. Indien je met een tablet of smartphone werkt, klik dan op het profiel-icoontje 

Er verschijnt een pop-up: ‘My Mylène-account’.Nog niet geregistreerd? Klik onderaan op ‘Maak een account aan’.

Je wordt automatisch doorgestuurd naar de registratiepagina. Velden met een * zijn verplicht in te vullen. Klik vervolgens op de button ‘Volgende’.  Wanneer alle gegevens in orde zijn, wordt je doorgeleid naar je persoonlijke My Mylène-account. Indien je niet wordt doorgeleid naar je account, controleer dan de velden die worden aangeduid.

 In je My Mylène-account kan je volgende zaken terugvinden:

  • Jouw persoonlijke gegevens
  • Standaard factuur- en afleveradres
  • Een overzicht van je webshop-bestellingen
  • Jouw Mylène-consulent(en)
  • Snel een consulent(e) zoeken
  • Aantal dagen dat je Club-prijs nog geldig is

 

Opmerking:
Indien je reeds artikelen aangekocht hebt op een Mylène-homeparty, gebruik dan voor het aanmaken van je online My Mylène-account zeker hetzelfde e-mailadres als datgene dat je op de homeparty hebt doorgegeven. Zo bekom je je Mylène Club-voordelen.

Je kan ook steeds nog een account aanmaken bij het afronden van je bestelling.

2. Inloggen in My Mylène-account

Rechts bovenaan de Mylène-homepagina kan je klikken op ‘Aanmelden’. Hierna kan je je e-mailadres en wachtwoord invoeren, vervolgens kom je op jouw persoonlijke My Mylène-account. Je kan ook steeds inloggen bij het afronden van je bestelling.

3. Wachtwoord vergeten

Ben je je wachtwoord vergeten? Ga dan naar het inlogscherm van je My Mylène-account. Rechts bovenaan de Mylène-homepagina kan je klikken op ‘Aanmelden’. In je My Mylène-account klik je op ‘Wachtwoord vergeten’. Je wordt automatisch doorgeleid naar de pagina ‘Wachtwoord vergeten’. Vul je e-mailadres in en klik op ‘Reset paswoord’. Meteen daarna ontvang je een e-mail van Mylène met een link naar de pagina waarop je een nieuw wachtwoord kan formuleren.

 

Je kan ook rechtstreeks naar pagina ‘Wachtwoord vergeten’ gaan doorhier te klikken.

4. Wachtwoord wijzigen

Wil je je paswoord wijzigen? Log dan in je My Mylène-account in en klik op ‘Gegevens wijzigen’. Klik onderaan de pagina op ‘Mijn Gegevens’ en vervolgens op ‘Wachtwoord vergeten’. Vul de bekomen velden in om je wachtwoord aan te passen. Bevestig door te klikken op ‘Wijzigen inloggegevens’.

5. Adres wijzigen

Wil je je adres wijzigen? Log dan in je My Mylène-account in en klik op ‘Gegevens wijzigen’. Klik bovenaan de pagina ‘Mijn gegevens’ en vervolgens op ‘Wijzig adresgegevens’. Als je je adres hebt aangepast, bevestig het dan door te klikken op ‘Wijzigen adresgegevens’.

6. Een overzicht van mijn bestellingen

In je My Mylène-account kan je onder ‘Mijn Bestellingen’ steeds een overzicht vinden van je webshop-bestellingen.

Bij vragen kan je contact opnemen met onze klantenservice: zij helpen je graag verder.

7. Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen.

Onderaan elke Mylene.eu-websitepagina kan je je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Vul je e-mailadres in en klik op ‘Verzenden’. Je ontvangt daarna een bevestiging per e-mail, met daarin een link waarmee je je registratie voor het ontvangen van onze nieuwsbrief voltooit.

Indien je al een My Mylène-account hebt, kan je ook in je account bij de optie ´Gegevens wijzigen’ aanvinken dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Als je na jouw bevestigde aanmelding de nieuwsbrief toch niet ontvangt, kan het zijn dat deze wordt tegengehouden door je spamfilter. Gelieve dan noreply@mylene.eu aan je adressenboek toe te voegen, zodat de Mylène-nieuwsbrief als normale post wordt herkend. Ontvang je de nieuwsbrief hierna nog steeds niet, neem dan contact op met onze klantenservice: zij helpen je graag verder.

8. Hoe meld ik mij af op de nieuwsbrief?

Onderaan elke Mylène-nieuwsbrief vind je volgende link: ‘Wens je deze mail niet langer te ontvangen, schrijf je dan hier uit’. Als je op deze link klikt, wordt je automatisch doorgestuurd naar een webpagina waar je je uitschrijving kan finaliseren.

 Een andere manier om je uit te schrijven voor de nieuwsbrief is door je in te loggen in je My Mylène-account en op ‘Mijn gegevens’ te klikken. Onderaan de pagina kan je je uitschrijven voor de nieuwsbrief.

Je kan ook altijd contact opnemen met onze klantenservice: zij helpen je graag verder.