Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

FAQ

FAQ

Homeparty Organiseren

1. Waarom een homeparty organiseren?

Naast het persoonlijk advies, tips & tricks van je consulent(e) en de gezelligheid van een avondje met vriend(inn)en zijn het vooral de voordelen die je als gastvrouw/-heer krijgt van Mylène die het nog meer de moeite waard maken om een Mylène-moment te organiseren.

 

Geschenken Mylène-gastvrouw/-heer

Als gastvrouw/-heer krijg je steeds een welkomstgeschenk en natuurlijk ontvang je een percentage aan Mylène-producten naar keuze, afhankelijk van de verkoop op je party. Hoe méér bestellingen op je homeparty, hoe meer cadeaus je dus krijgt. Informeer bij je Mylène-consulent(e) of onze klantenservice naar de voorwaarden.

 

Mylène Club-voordelen

Na een aankoop op een Mylène-homeparty heb je gedurende één jaar recht op de Mylène Club-voordelen. Van zodra wij je homeparty-bestelling geregistreerd hebben, gaat je Mylène Club-jaar van start en blijf je 12 maanden genieten van interessante Club-voordelen.

Interesse om een gezellig Mylène-moment te organiseren? Klik dan hier om je consulent(e)-match te vinden.

2. Hoe een homeparty organiseren?

Ken je al Mylène-consulent(e)?

Neem dan zeker contact met haar/hem op zodat zij/hij bij jou thuis de laatste nieuwigheden kan komen voorstellen. De gegevens van jouw consulent(en) kan je terugvinden in jouw My Mylène-account.  Surf naar www.mylene.eu en log in. Onder ‘Mijn consulent(en)’ vind je haar/zijn contactgegevens terug.

 

Ken je nog geen Mylène-consulent(e)?

Klik hier om een Mylène-consulent(e) bij jou in de buurt te vinden.