natuurlijke schoonheid
natuurlijke schoonheid

Ja, je straalt

Mylène helpt je om je innerlijke schoonheid tot uiting te laten komen en je nog meer te laten stralen! Met 55 jaar ervaring hebben we kwaliteit en expertise ontwikkeld om jou zo de beste producten te kunnen bieden die bij jou en je lichaam passen. Ontdek de werelden van Mylène en laat je inspireren!


Skin Care

Mylène Skin Care


Elke huid heeft andere behoeften en dat vraagt om een weloverwogen keuze van producten. Niet alleen het type huid (droog, vet of gemengd), maar ook leeftijd speelt een rol. Mylène heeft voor elke leeftijd en elk huidtype producten met de juiste ingrediënten en werkzame stoffen. Meer weten over lichaam- en gelaatverzorging?

BEKIJK GAMMA MEER OVER SKIN CARE

Cosmetics

Mylène Cosmetics


Of je nu houdt van opvallende kleuren of eerder van subtiele tonen om je natuurlijke glow naar buiten te brengen, Mylène heeft met haar uitgebreid aanbod alles in huis om je laten shinen. Van basismake-up om elke dag fris op je werk te verschijnen, over cosmetica om delicate en fijne nuances te leggen voor een stijlvol avondje uit tot make-up met sprekende effecten voor een geslaagd feestje. We zorgen voor een breed scala aan make-up essentials in verschillende kleuren en texturen.

BEKIJK GAMMA MEER OVER MAKE-UP

Cosmetics
Home Collection

Mylène Home


Heerlijk geurende interieurparfums die je doen dromen van verre oorden en waarmee je de kamers in je huis onderdompelt in een deugddoende vakantiesfeer, cosy dekentjes om je lekker in te nestelen voor een filmavondje in de winter of tijdens een lange zomeravond op het terras, knuffelzachte handdoeken, stijlvolle pyjama’s en trendy homewear, alles voor proper en heerlijk zacht wasgoed, kwalitatieve schoonmaakproducten en frisse afwasmiddelen om in een kraaknette woning te vertoeven.

BEKIJK GAMMA     MEER OVER HOME