Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

15 jan. 2019 - Stories

Zóveel cadeautjes voor jou als Mylène gastvrouw!

Zóveel cadeautjes voor jou als Mylène gastvrouw!

Wist jij al dat, wanneer je een Mylène-homeparty organiseert, je als gastvrouw of gastheer uit heel wat geschenken mag kiezen? En natuurlijk ontvang je een percentage aan Mylène-producten naar keuze, afhankelijk van de verkoop op je party. Hoe méér bestellingen op je homeparty, hoe meer cadeaus je dus krijgt. Je consulent(e) legt je er graag alles over uit!

Paradise Body Mist: hemels lichaam

 

Vind je een eau de parfum of een eau de toilette soms wat too much qua geurbeleving? Dan is onze Paradise Body Mistideaal voor jou! De melkachtige spray zonder alcohol zorgt voor een paradijselijke verfrissing op elk moment van de dag, omarmt al je zintuigen en laat je genieten van een aromatisch en fris gevoel. Instant happiness verzekerd met deze onweerstaanbare Body Mist waarmee je je lichaam hult in een wolk van luchtig, sensueel parfum van o.a. jasmijn, peer, roze peper en vanille. Meteen na het sporten de eerste geurtjes tegengaan met een subtiele verfrissing? Paradise Body Mist biedt je lichaam pure verwennerij in een flesje. In de hals sprayen of op je hele lichaam en jij bent ready-to-go!

Tip: vernevel de spray meteen na het douchen op je lichaam: doordat je poriën openstaan zal de geur sneller worden opgenomen, waardoor je er langer van zal kunnen genieten!

Paradise Body Smoother: smooth operator

 

Deze lichaamscrème met een intelligent hydratatie-actief en plantaardige oliën zorgt voor een stralende, zachte en langdurig gehydrateerde huid. De rijke crème vermindert ruwheid, voedt de huid, laat een zijdezacht gevoel na en herstelt de soepelheid en elasticiteit van de huid. Bovendien werd de Paradise Body Smoother verrijkt met een fruitig en bloemig parfum en geeft hij een paradijselijke, onweerstaanbare smooth touch aan jouw lichaam! Zet je zintuigen open en laat je gedachten afdwalen naar zomerse bestemmingen. Ideaal om het fijne, ontspannen gevoel na een verkwikkende douche of een relaxerend badje te verlengen

Paradise allesreiniger: paradijselijk proper

 

Keukenkasten, meubilair, deuren, deurposten en kozijnen reinigen: niet echt je ding? Dat begrijpen we... Paradise allesreiniger brengt daar wellicht verandering in! Tijdens je huishoudelijke klusjes zullen je gedachten sowieso afdwalen naar verlaten, parelwitte stranden bij het ruiken van deze onweerstaanbare geur! Deze allesreiniger staat - naast zijn uitstekend vet- en vuilverwijderend vermogen - garant voor een optimale reiniging van harde oppervlakken en een streeploos resultaat. Verrijkt met een fruitig en bloemig parfum. Voortaan zet jij 'poetsen' op je 'love to-dolijstje'...

 

Ook zin om gastvrouw/-heer te worden op een gezellige homeparty bij je thuis en van deze Paradise-producten te kunnen genieten? Spreek je vaste Mylène-consulent(e) dan zeker aan en vraag haar naar de voorwaarden. Je kan natuurlijk ook via onze consulentenfinder een consulent(e) zoeken die bij jou in de buurt woont!

Isabelle Goris

Isabelle Goris

Brand Manager