Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

12 jun. 2018 - Lichaamsverzorging

Zon, zee, strand… Ibiza in je hand met deze zomercollectie

Zon, zee, strand… Ibiza in je hand met deze zomercollectie

Ibiza, een partyeiland? Zéker, maar dit Spaanse vakantieoord biedt nog zoveel meer. Mylène haalde er niet zomaar haar inspiratie voor een unieke zomercollectie. Het Eivissa-gamma ademt natuurlijk één en al zon, zee en strand. Maar meer nog willen we met deze producten een unieke totaalbeleving bieden. Een Mylène-wereld waarin je we graag meevoeren…

Ibiza…

    • een kostbaar eiland op de Balearen, waar de mediterrane, ongerepte natuur bijdraagt tot adembenemende uitzichten, en elk dorp een labyrint van pittoreske steegjes vol magie vormt om heerlijk in te verdwalen en te dagdromen.
    • een eiland van uitersten ook, waar het nachtelijke en hippe feestgedruis in swingende discotheken elke ochtend weer plaatsmaakt voor rust en harmonie, en het dagdagelijkse leven een spirituele invulling krijgt op de gezellige markten en in de typische boetiekjes en barretjes.
    • waar de idyllische, afgelegen stranden omringd door pijnbomen en groene heuvels met rotspartijen je uitnodigen om blootvoets te dansen in het zand: met de haren in de wind, onder een staalblauwe en wolkenloze hemel, tot de zon ondergaat en de romantiek hoge toppen scheert.
    • waar ontspannen en genieten een levenswijze is, je helemaal tot jezelf komt en gastvrijheid, liefde en samenhorigheid centraal staan.
    • maar waar vooral ook éénieder zijn eigen invulling geeft aan het ruime en rekbare begrip dat het Ibiza-gevoel intussen is geworden.

In dat hemelse Ibiza vonden wij de inspiratie voor onze Eivissa-collectie, die de Catalaanse naam voor het eiland draagt. Zoals we al aangaven: met dit gamma willen we een unieke totaalbeleving creëren. Naast enkele verfijnde zomerjuwelen ontwikkelden we daarom ook een bijpassend sensueel parfum op basis van roze peper, witte bloemen, patchoeli, rozen, amber en musk. Deze geur vind je terug in de Eivissa Room Spray en Sticks voor je interieur én in de Eivissa verzorgingsproducten met de Shower Cream, Glam 'n Glow Body Oil, Salt Hair Styling (Lees snel verder wat dit product met je look doet!) en de Gift Box (met Hand Soap, Hand & Body Lotion en Gastendoek). De multifunctionele en vrolijke Eivissa Fouta in wit-roze vormt de absolute kers op de taart. Geef je over aan dat zalige zomergevoel en laat de Eivissa-producten je verleiden tot het creëren van jouw eigen Ibiza-invulling!
​​​​​​​

*PRODUCT IN DE KIJKER* Beach waves: summer in the (h)air

Wil jij ook die nonchalante maar oh-zo-stijlvolle beach waves waarmee Hollywoods grootste top­modellen en supersterren vooral in de zomermaan­den de show stelen? Dat kan, en je hoeft er zelfs niet per se een stevige krullenbol voor te hebben. En, nee hoor, die krultang mag je ook gewoon in de kast laten liggen! Het enige wat je nodig hebt, is de Eivissa Salt Hair Styling: een stylingspray - geïn­spireerd op de casual surfer style – die natuurlijke krullen in de verf zet en steil haar extra textuur geeft dankzij de toevoeging van Epsomzout. Dit zout heeft een sterkere werking dan zeezout en geeft je haren een stugge textuur. Idealiter heb je voor dit product halflang of lang haar, met een natuurlijke golfbeweging of krullen. Het resultaat mag er hoe dan ook wezen: een prachtige, speelse coupe vol losse golven. Alsof je er net een dagje strand hebt op zitten!Psst: meteen aan de slag? Zoek een consulente in je buurt die jou de werking van de Salt Hair Spray uitgebreid kan uitleggen en meteen ook de andere Eivissa-producten kan toelichten ;-).

 

Carla Reinacher

Carla Reinacher

Product Expert Beauty Academy