Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

05 mrt. 2019 - Style

Vind jouw match! – De handtas-editie

Vind jouw match! – De handtas-editie

Dat we niet zonder een tas door het leven kunnen, staat buiten kijf. Als trouwe partner wijken ze nooit van je zijde, houden ze je waardevolle spullen bij en geven ze je een tissue wanneer het nodig is. De zoektocht naar de ideale partner loopt niet altijd van een leien dakje, daarom helpen we je graag op weg met deze 5 tips!

1. Denk aan de gelegenheid

Naar de opera neem je geen rugzak mee en naar de dierentuin geen clutch. Stem je tas altijd af op de activiteit die je plant en de look die je beoogt. Een clutch is zoals de little black dress van je kleerkast, een tas die elke outfit net dat tikkeltje meer geeft. Wanneer je een fietstochtje maakt met de kids is het echter meer een blok aan je been en kies je beter voor een leuke schoudertas.

2. Comfort first!

Vlieg zorgeloos de luchthaven door met de Julietta-heuptas, ga casual chic eten met vriendinnen met de Isabella-schoudertas en ga onbezonnen de festivalzomer tegemoet met de praktische Francesca Festival Wallet. Comfort boven alles! Niemand graait graag eindeloos naar zijn boarding pass in een grote tas, met een heuptas heb je alles binnen handbereik. Bovendien heb je je handen helemaal vrij! Op een festival sta je echt niet te springen voor een grote tas waarmee je door de menigte moet, de Francesca Wallet is compact en zorgt voor al je essentials.

3. Beken kleur!

In ieders kast vind je neutrale kleuren terug die bij elke outfit passen, maar spannend is dat niet bepaald. Maak indruk met frisse kleuren. Koud of warm: speel met de accenten die ze je outfit geven. Ze zorgen niet alleen voor meer pit, maar doen wonderen voor je humeur!
Of je nu gaat voor de warme, Italiaanse kleuren of eerder voor de koude, Parijse kleuren: in de Style-collectie vind je ze allemaal.

4. Beste beentje voor

Zet je benen in de kijker door je tas vastberaden aan het handvat vast te nemen, dit trekt de ogen meteen naar onder en verlengt je benen. De Paola- en Valentina-tassen zijn hiervoor je perfecte partner in crime!
Benadruk je smalle taille door een schoudertas diagonaal te dragen: de diagonale lijn zorgt voor een verlenging en versmalling. Een grote tas zorgt ervoor dat  je lichaam minder zwaar lijkt, terwijl een kleine tas je lichaam zelfs kan verzwaren.

5. Identiteit

Speel met de combinatie van verschillende stijlen en zet je eigenheid in de verf! Is Less is more jouw ding, voel je je meer thuis in een Classy chic look of mag het voor jou wat stoerder zijn? Kan je niet kiezen tussen kleuren en wil je graag twee tassen voor de prijs van één? Ga dan voor onze Anna-handtas. Pimp tijdloze klassiekers zoals de Lizzy met een leuke ketting om rond te hangen als schoudertas. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van de Mylène-handtassen!

Wil je graag een extra woordje uitleg over onze drie Style-thema's voor vrouwen en ook ontdekken welke accessoires we voor mannen aanbieden, bekijk dan zeker deze blog.

Zin in een gezellige avond met vriendinnen waarop al deze prachtige accessoires en juwelen worden voorgesteld en je naar hartenlust kan passen? Boek dan snel een leuke Mylène Style-workshop bij je thuis en krijg advies van een professional! Zoek via onze Consulentenfinder een consulent(e) bij jou in de buurt en leg samen een party vast.

Sofie Hendrickx

Sofie Hendrickx

Product Manager Style