Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

28 jul. 2019 - Lichaamsverzorging

Steel de show met je handen en voeten!

Steel de show met je handen en voeten!

Je handen en voeten worden vaak vergeten tijdens je verzorgingsritueel. En dat terwijl zij het het zwaarst te verduren krijgen. Reden genoeg om ze de aandacht en verzorging te schenken die ze verdienen. En die heerlijke zomer, dat is ook het seizoen waarin we onze nagels opvrolijken met fleurige kleurtjes. Hoe zorg jij ervoor dat jouw handen en voeten de show stelen deze zomer?

Handverzorging

Je handen zijn het hele jaar door onderworpen aan de invloeden van buitenaf. In de zomer kunnen ze droog worden door de warme, droge lucht en het gebruik van te veel airco. In de winter kan de koude dan weer zorgen voor kloven en een droge huid. Bovendien was je je handen meermaals per dag, en dat voelen ze soms ook! Gelukkig heeft Mylène voor al deze vervelende kwaaltjes enkele toppers ‘voorhanden’.

Bekijk handverzorging

Happy Feet

Wist je dat elke voet gemiddeld zo’n 5000 à 6000 stappen per dag zet en wel twee keer je lichaamsgewicht draagt? Reden genoeg om ze de aandacht en verzorging te schenken die ze verdienen. Zeg maar vaarwel tegen oververhitte voeten, extreem droge hielen of eelt op je voetzolen en haal je sandaaltjes of open schonen maar uit de kast, want met Mylènes voetverzorging gaan je voeten zo met alle aandacht lopen.

Alles voor je voeten

Nail it!

Perfect gelakte nagels met een langdurig resultaat vragen om een goede voorbereiding. Ontdek Mylènes basisverzorging voor je nagels en de talloze kleuren nagellak die we aanbieden. Mylènes Nail Polish-collectie heeft een supersnelle droogtijd én is makkelijk aan te brengen!

Alles voor je nagels

Het Verre Oosten thuis

Tover je badkamer/toilet om tot een echte hammam met deze mild reinigende handzeep. Wanneer je je handen wast met de Hammam Hand Soap, voelen ze nadien niet enkel fluweelzacht aan, je wordt meteen ook omringd door een weelderig, luxueus parfum op basis van karamel, citrus, oranjebloesem, jasmijn en musk. De handzeep bevat bovendien glinsterende pigmenten die een licht shimmering effect op je huid achterlaten. Pure luxe!

Ontdek de Hammam collectie
Isabelle Goris

Isabelle Goris

Brand Manager