Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

29 jul. 2018 - Lichaamsverzorging

Van kindsbeen af: baby’s 1ste verzorgingsproducten

Van kindsbeen af: baby’s 1ste verzorgingsproducten

Wat voelt er zachter en ruikt er heerlijker dan de huid van een fris gewassen baby’tje? Weinig, volgens veel kersverse mama’s en papa’s. Maar er is ook weinig dat zó gevoelig is als de tere huid van je baby, peuter of kleuter. Kies de eerste verzorgingsproducten van je oogappel dan ook met zorg uit. Lichaamsverzorging op kindermaat is waar het hier om gaat!

4 X Babyproof

De huid van jonge kinderen is nog niet volgroeid en kan zich daarom nog niet zo goed bescher­men als die van volwassenen. Een kinderhuid is gevoeliger voor agressies van buitenaf en daarom is het belangrijk ze te ondersteunen met een milde verzorging. Dat doe je best met producten die zijn aangepast aan de kinderhuid, zonder evenwel een overdaad aan producten te gebruiken. Speciaal voor de allerkleinsten ontwikkelde Mylène daarom de My First-collectie. Aan de formules van deze 4 producten werd bijzonder lang gesleuteld opdat ze zo goed mogelijk afgestemd zijn op de gevoelige en tere huid van (pasgeboren) baby’s, peuters en kleuters. Als resultaat zijn alle My First-producten:

  • dermatologisch getest en pHhuidneutraal: de pHwaarde of zuurtegraad van de producten stemt zo goed mogelijk overeen met die van de jonge tot zeer jonge kinderhuid.
  • verrijkt met katoenzaadextract of –olie: katoen heeft verzachtende eigenschappen en wordt vaak opgenomen in producten voor een droge en gevoelige huid.
  • geparfumeerd met een fris, zacht fruitig en hypoallergeen geurtje dat zowel jongens als meisjes weet te bekoren.

 

Mijn eerste badje

Voor het ene kind is in bad gaan pure pret, andere kinderen maken zich er graag zo snel mogelijk vanaf. De meeste kleintjes vinden het echter niet zo fijn als hun haar wordt ingezeept en uitgespoeld: ze zijn bang om zeep in de ogen te krijgen en kunnen daarvoor hef­tig in protest gaan. Zeker wanneer mama of papa na het bad alle knopen uit hun haartjes moet halen… Exit die vaak o-zo fel bestreden wasbeurt, Mylènes My First-producten maken van een badje nemen een heerlijk fijn moment, voor jou én je kleine spruit:

  1. My First Bath Foam = Rijkelijk schuimend en reinigend badschuim dat ook nog eens superzacht is voor de huid van je kindje dankzij de milde tensiden in de formule. Je baby’s eerste schuimparty is een feit!

  2. My First Body & Hair Wash: 2-in-1 wasgel waarmee je in één beweging de haren en het lichaam van je kind in alle mildheid wast. De formule bevat ook geconcentreerde gel van aloë vera, wat een hydraterend, verzachtend en vitaliserend effect heeft op de huid. De Body & Hair Wash is trouwens superhandig om mee te nemen op reis of bij een logeerpartijtje, want je hoeft slechts één verpakking in de toilettas van je oogappel te stoppen.

  3. My First Body Cream: Extra zachte lichaamscrème om de gevoelige en jonge huid van baby’s, peuters en kleuters intensief te verzorgen. Dit product bevat allerlei rijke ingrediënten ter bescherming en verzorging van de tere babyhuid (zoals natuurlijke oliën van avocado, jojoba en de katoenplant) en glycerine opdat de huid beter vocht zou kunnen vasthouden en gladder zou aanvoelen. Vitamine E, een component met antioxiderende eigenschappen, helpt de huid dan weer beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen en tegen beschadiging door UV-stralen.

‘Oké, maar welke producten gebruik ik dan als m’n kids wat ouder worden?’ hoor ik je terecht denken. Wel, ook daar heeft Mylène aan gedacht…

 

Baby’s & Kinderen

 

De jonge huid van pasgeboren baby’s, peuters, kleuters en kids vraagt om een aangepaste verzorging op maat. Speciaal voor hen ontwikkelde Mylène zachte, milde producten met zorgvuldig opgebouwde formules: pH-huidneutrale producten, dermatologisch getest en met een hypoallergene, frisse uniseks geur. Laat de allerkleinsten kennismaken met onze My First-collectie en je iets oudere kids met onze uiltjes-collectie. Wedden dat ook jouw oogappel er helemaal van weg is?

Alles KIDS?

Op de verpakkingen van onze My First-producten zal je lezen dat we deze collectie aanraden voor baby’s, peuters en kleuters tot ongeveer 4 jaar. Kan of wil je hierna geen afscheid nemen van dit lieflijke gamma? Geen nood: want dankzij de uitgekiende, babyproof formules kan je deze verzorgingsproducten gerust  ook nog ná de eerste vier levensjaren van je oogappel blijven gebruiken. Ben je toch op zoek naar een waardige opvolger van deze baby verzorgingsproducten? Laat je opgroeiende kinderen dan kennismaken met Mylènes uiltjes-collectie: de gevleugelde vriendjes Tyto, Bubo, Oehoe en Otus delen hun uilen-wijsheid over lichaams- en haarverzorging bij jongens en meisjes vanaf 4 jaar maar al te graag ook met jouw kleine schat. Wedden dat zowel jij als je kids grote ogen zullen opzetten bij het ontdekken van deze vrolijke, speelse en – voor we het belangrijkste vergeten! - erg kwalitatieve verzorgingsproducten op kindermaat?

Wil je onze collecties verzorgingsproducten voor de (aller)kleinsten onder ons graag nog wat uitgebreider én persoonlijk toegelicht krijgen? Spreek dan gewoon je Beauty-consulent(e) aan voor een homeparty op (kinder)maat. Heb je nog geen eigen consulent(e)? Dan kan je er eenvoudig eentje in jouw buurt vinden via onze consulentenfinder. Mylène heeft trouwens ook twee uitgebreide mannengamma’s: de Barista-collectie en de Men-collectie. Zeker ook de moeite om te ontdekken én je consulent(e) hierover op de man – euh… vrouw – af vragen te stellen!

Ann Bovy

Ann Bovy

Product Manager Beauty