Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

01 aug. 2019 - Lichaamsverzorging

Time to relax!

Time to relax!

De vakantieperiode: dat is eventjes tijd nemen voor jezelf, lekker ontspannen, een zonnig kleurtje opdoen en anderen aansteken met je stralende humeur. Maar hoe kan je dit ultieme gevoel vasthouden en doorzetten op het moment dat je weer aan de slag moet?

Tips voor een goede nachtrust

Voldoende slaap is essentieel, een goede, uitgeruste en productieve dag begint de nacht ervóór al. Een goede nachtrust geeft je leven een positieve impuls. Het gebrek eraan kan bovendien leiden tot ernstige gezondheidsproblemen. 4 tips die de broodnodige nachtrust alvast een extra duwtje in de rug geven. Slaap zacht

Bekijk tips

Ontstressen op z'n Japans

Een goede balans tussen lichaam en geest. Daar kennen ze in Japan alles van. Een land met rijke tradities in reinigings- en badrituelen. Japan met zijn warmwaterbronnen en zijn prachtige badhuizen. Hoe je helemaal tot rust komt met dit prachtige Japanse ritueel?

LEES VERDER

Dit zijn de beste gezichtsmaskers

Écht stralen, dat begint bij een correcte gelaatsverzorging en –reiniging. Eén keertje per week een masker aanbrengen is daarbij geen overbodige luxe om een gezond velletje te bekomen. Mylène zet de beste gezichtsmaskers en hun functies voor je op een rij!

ONTDEK DE BESTE GEZICHTSMASKERS

Doorbreek je spiraal van vermoeidheid

Wil jij ook een gezond lichaam en een mooie huid? (Duh!) Daar spelen natuurlijk verschillende factoren in mee: van genen en voeding tot verzorging en levensstijl. Maar wist je dat voedingssupplementen je een handje kunnen helpen? Zo kunnen ze helpen je spiraal van vermoeidheid te doorbreken of je lichaam weer in topconditie te brengen met een echte detoxkuur. Smaakt naar meer?

LEES VERDER
Ann Bovy

Ann Bovy

Product Manager Beauty