Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

14 aug. 2019 - Stories

Think pink: deze roze accessoires zijn een instant hit

Think pink: deze roze accessoires zijn een instant hit

“Pink isn’t just a color, it’s an attitude”: zo denkt Mylène er precies over! Bovendien houden wij ervan om het leven door een roze bril te zien. En daar helpen deze roze accessoires ons alvast bij!

1. Kleur bekennen

Verleidelijke, zwoele lippen die niet plakkerig aanvoelen, een kleur die lang blijft zitten, een potlood dat handig in gebruik is en waarmee je nauwkeurig kan werken. Laat je lippen knallen!

 

2. Handdoek leggen…

... niemand zeggen: dit oudroze badlinnen hou je namelijk het liefst voor jezelf! Niet eenvoudig, want de handdoeken absorberen optimaal, zijn lekker stevig, heerlijk zacht en knuffelig en in drie formaten beschikbaar.

 

3. Cheek to cheek

Blush is hot, en zeker in de winter kunnen de appeltjes van je wangen wel een likje zomer gebruiken.  Een warme oranje-roze kleur is ideaal om je gelaatscontouren mooi te definiëren en accentueren. Of gewoon om je basismake-up subtiel af te werken met een gezonde blos.

 

4. Subli(e)me frisheid

Een zweetluchtje in je schoenenkast of duffe geur in je auto? Weg ermee! Deze roze perfume gel verdrijft vieze geurtjes in kleine vertrekken en gesloten ruimtes en verspreidt een heerlijk aroma van bloemen en groene planten.

 

5. Snoezig hoesje

De Jane Tablet Case bewijst dat multimedia-accessoires ook op-en-top vrouwelijk kunnen zijn. Check maar eens de poederroze kleur en binnenvoering met handgeschilderd patroon. Vanzelfsprekend is deze hoes ook erg praktisch; zo heeft ze een handige rits, opbergvakken en een houdertje voor je oortjes.

Ook zin gekregen om het leven wat meer door een roze bril te bekijken? Ontdek dan Mylènes Lip Crayon Pink, FrØya-handdoeken, Blush New York, Sublime Perfume Gel, Jane Tablet Case en nog zoveel andere rozer-dan-roze accessoires op onze webshop, of organiseer een pink party met je vriendinnen en… think pink!

 

 

Carla Reinacher

Carla Reinacher

Product Expert Beauty Academy