Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

27 nov. 2018 - Lichaamsverzorging

The Botanical: vul je oliepeil bij in luxe

The Botanical: vul je oliepeil bij in luxe

Ook Mylène voelde de natuurlijke behoefte om een hele verzorgingslijn rond plantaardige oliën uit te werken. Zo ontstond de luxe-collectie ‘The Botanical’. Dankzij de unieke combinatie van macadamianootolie, katoenzaadolie en het aan olijfolie onttrokken squalaan verwent dit gamma álle huidtypes.

Olijk/Olierijk trio

  1. Macadamianootolie
    Macadamianootolie wordt bekomen uit de noten van de Macadamiaboom. Deze olie heeft een unieke samenstelling en benadert zeer dicht het natuurlijke huidsebum.

  2. Katoenzaadolie
    Katoenzaadolie, een zeer rijke olie gewonnen uit zaden van de katoenplant, beschermt de opperhuid, helpt de huid om vocht vast te houden en ondersteunt het natuurlijke herstelproces van de huid.

  3. Squalaan
    Squalaan is een natuurlijk emoliënt bekomen uit olijfolie en tegelijk één van de belangrijkste componenten van het menselijk sebum. Deze olie heeft een goed spreidingsvermogen, wordt snel opgenomen door de huid en herstelt de soepelheid en elasticiteit van de huid.
De huid vormt een archeologisch hoogstandje met haar verschillende lagen. Ontdek hier hoe onze huid is opgebouwd.

 

Sterspeler: Botanic Luxe Oil

 

Deze innovatieve plantaardige olie bevat het beste uit de natuur. De drie oliën verzorgen en voeden je huid en haar intens, terwijl extra plantaardige extracten uit avocado en soja (phytosterolen) de lipidebarière versterken en zo een bijkomende bescherming bieden tegen het natuurlijke vochtverlies via de huid. Door de lichte textuur is deze olie een geschenk voor de (zeer) droge huid, al laat haar weldadige werking élk huidtype heerlijk zacht en soepel aanvoelen. Extra fijn is dat de olie bijzonder snel door de huid wordt opgenomen zonder een vet gevoel achter te laten. De Botanic Luxe Oil, stuwende kracht achter de volledige The Botanical-collectie, hult je huid met andere woorden nóg meer in luxe. Deze luxeolie kreeg tot slot een vleugje exotisch parfum on top. Mmm…

 

Het Botanical-gamma ontdekken?

Natuurlijk bevat het The Botanical-gamma nog meer natuurlijke toppers: in deze blog ontdek je ze één voor één. Helemaal in de ban van deze revOILution? Laat één van onze Beauty-consulenten je in de wereld van plantaardige oliën meenemen en hou een gezellige OIL 2 SPOIL-party bij je thuis. Via onze consulentenfinder vind je snel een consulent(e) bij jou in de buurt!

Ann Bovy

Ann Bovy

Product Manager Beauty