Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

12 okt. 2017 - Lichaamsverzorging

Stoere haar- en huidverzorging voor mannen: Barista-time

Stoere haar- en huidverzorging voor mannen: Barista-time

Efficiënt, simpel en snel in gebruik: dat zijn de eisen die de meeste mannen stellen aan hun verzorgingsproducten. Eisen die Mylène inwilligt met krachtige, doeltreffende producten met een behoorlijke portie stoerheid in. Een haar- en huidverzorgingslijn voor mannen die tegelijk knipoogt naar de wereldwijde barista-cultuur. Kortom: what real men want!

Time to wake up… and smell the coffee!

De wekker gaat, het is nog donker buiten. Het liefst zou je gewoon de lakens weer over je hoofd trekken en nog enkele uren slapen. Helaas, time to wake up…  and smell the coffee! De geur van koffie werkt namelijk verkwikkend en helpt je in no time wakker te worden. Ideaal voor tijdens een vroege ochtend in de badkamer, toch? De Barista-producten bevatten daarom ook een snuifje cafeïne voor die belangrijke kickstart in de morgen.

Tell us: wat is jouw favoriete cafeïneshot? Ga je voor een overvloedig schuimende cappuccino, een straffe moccha, een snelle espresso ‘on the go’ of je vertrouwde zwarte koffie? Choose your Barista cup of coffee!​​​​​​​

Ontdek hier het volledige Barista-gamma én onze andere uitgebreide collectie voor heren (met o.a. ook een deoroller en –spray). Tijdens eens homeparty bij je thuis kan je natuurlijk ook al onze mannenproducten meteen ruiken en testen!

Ann Bovy

Ann Bovy

Product Manager Beauty