Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

15 okt. 2017 - Style

Sofies juwelentips: Pack like a Pro!

Sofies juwelentips: Pack like a Pro!

Je gaat op reis en hebt zorgvuldig uitgekozen welke juwelen je meeneemt? Top! Maar je wil ze nu ook graag knoopvrij en georganiseerd meenemen naar je bestemming? Uiteraard, want niets zo vervelend als in elkaar verstrengelde halskettingen of een oorbel zonder vriendje.

 

Slimme tips om juwelen mee te nemen op reis

  • De belangrijkste regel is om je juwelen afzonderlijk in te pakken. Zo vermijd je krassen en chaos en hoef je je op je hotelkamer niet suf te zoeken naar het juiste accessoire. Ik vertel je graag al even dat Mylène alle juwelen individueel zal verpakken in een fluweelzacht zakje, dus elk juweel wordt met de grootste zorg behandeld. Slim om die zakjes bij te houden en zo kan je ze ook gebruiken om jouw juwelen mee te nemen op reis.

  • Je kan een speciaal juwelenkoffertje aanschaffen om jouw juwelen mee te nemen op reis. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Toen ik een cursus gaf bij Louis Vuitton over diamant kreeg ik als bedanking een heel mooi juwelendoosje, zó mooi dat ik het eigenlijk niet durf te gebruiken...

  • Ik gebruik zelf een juwelenrol. Deze is gemaakt uit een zacht stofje met een strook voor mijn oorbellen, een rol om mijn ringen over te schuiven en verschillende ritszakjes voor mijn kettingen en armbanden. Als alles er netjes in zit, kan ik het gewoon oprollen en sluiten met een gestrikt lintje. Superhandig en compact! Ik ga nergens naartoe zonder.

  • Maar het kan zelfs nog eenvoudiger. Gebruik dagdagelijkse items om jouw juwelen netjes te organiseren. Iedereen heeft wel een doos waarin reserveknopen bewaard zitten. Steek je oorbellen door de knoopsgaten, één paar oorbellen per knop. Wikkel ze netjes in een zachte doek en klaar is kees!

Solitair

Op zoek naar een juweel enig in zijn soort? De Solitair-collectie in de kleur rosé of zilver weet het hart van elke vrouw te bekoren. Iedereen weet immers: Diamonds are a girl's best friend! Uniek, maar tegelijk enorm veelzijdig, kunnen deze stuks zowel gedragen worden als aanvulling op jouw business outfit voor een meeting of lunch, of bij een meer feestelijke look. Een voltreffer, zeker ook op je huwelijksdag!

  • Halskettingen en armbandjes meenemen zonder wirwar? Laat één uiteinde door een rietje glijden en sluit dan. Eén ketting of armband per strootje, stop ze vervolgens in een klein toilettasje.

  • Ook pillendoosjes hebben de ideale maat om per vakje één oorbel of ring te bewaren. Heb je kinderen in huis? Dan zijn die kleurrijke koekendoosjes de ideale opberger voor grotere armbanden of oorringen.

  • Last but not least, als alle juwelen netjes zijn ingepakt, vergeet dan niet om ze in je handbagage te stoppen als je met het vliegtuig reist. Zo loop je niet het risico om zonder accessoires aan te komen op je bestemming wanneer je ingecheckte bagage zoek raakt.

Tot slot: wist je dat we bij Mylène liefst 3 unieke juwelencollecties voor vrouwen hebben? Wat onze Girly-, Classic- en Less is More-lijn exact inhouden, kan je lezen in deze blog. Wil je ze nadien graag meteen passen en uitproberen? Dat kan op een Mylène-homeparty: je kiest welk hoofdgamma je graag wilt ontdekken (Beauty of Home), en onze Style-collecties vormen de perfecte afsluiter van jouw thema-avondje met vriendinnen!

Sofie Hendrickx

Sofie Hendrickx

Product Manager Style