Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

30 mei. 2019 - Stories

Shop ‘till you drop op de Mylène-webshop

Shop ‘till you drop op de Mylène-webshop

Het is zover: Mylène is in the air! Vanaf nu kan je de wondere wereld van Mylène niet alleen online ontdekken, maar ook naar hartenlust shoppen op onze webshop.

Mylène webshop: nieuwe winkelomgeving

 

Homeparty’s zijn onze core business, zonder twijfel. Dat persoonlijke contact willen we voor geen geld van de wereld missen. Wat we wél willen, is onze klanten nog beter van dienst zijn. Hoe? Met een allesomvattende, kersverse webshop! In deze nieuwe winkelomgeving hebben we het persoonlijke contact van ons homeparty-model zo goed mogelijk vertaald naar een virtuele omgeving. Zo krijg jij ook online een warm gevoel vanbinnen. Kortom: het beste van twee werelden.

Web-shoppen

 

Ga je geregeld naar een Mylène-homeparty, dan kan je onze producten vanaf nu gemakkelijker nabestellen. Ken je Mylène nog niet goed? Dan is onze webshop de ideale ontmoetingsplek om op je eigen tempo kennis te maken met ons merk. En om onze kwalitatieve producten rechtstreeks aan te kopen vanuit je luie zetel.

Mylène & more

 

Wat je ook terugvindt op onze webshop: alles over het reilen en zeilen van ons bedrijf, informatie over de job als consulent(e), en hoe je een homeparty organiseert. Je leest er ook welke festivals, beurzen en events we aandoen met onze mobiele Mylène on Tour-studio, en waar je terechtkan voor een gratis make-upworkshop, touch-up van je partylook, en meer. Niet te vergeten: we bieden je bergen inspiratie op onze blog met leuke tips & tricks om je dagelijkse leven nog mooier, gezonder en aangenamer te maken.

Doe je Club-voordeel

Mylène beloont haar klanten graag. Daarom richtten we de Mylène Club-voordelen op. Koop je een product op een homeparty? Dan start jouw Club-jaar. Als trouwe Mylène-fan krijg je dan 12 maanden lang exclusieve extra’s, persoonlijke aanbiedingen, het laatste Mylène-nieuws … én voordelige prijzen in onze webshop: de Mylène Club-prijs.

 

Waarop wacht je nog? Ontdek ons aanbod in Beauty-, Home-, Style- én Beauty from within-producten en shop ’till you drop!

Isabelle Goris

Isabelle Goris

Brand Manager