Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

11 sep. 2019 - Gelaatsverzorging

All about eyes: rimpels, kringen & wallen wegwerken

All about eyes: rimpels, kringen & wallen wegwerken

Natúúrlijk bestaan er 101 tips en tricks om met make-up rimpels, kringen en wallen weg te werken. Met de juiste foundation en concealer camoufleer je met het grootste gemak elk schoonheidsfoutje in je gezicht. Toch bestaat de echte oplossing eruit preventief op te treden tegen huidveroudering, zeker rond je ogen. Met deze drie producten werk jij rimpels, kringen en wallen weg zónder make-up.

Oog voor lijntjes en rimpels

De huid rondom je ogen hebben veel aandacht nodig. Vaak zijn ze droog en hebben ze een ophoping van vetcellen en afvalstoffen. Hierdoor ontstaan er blauwe kringen onder de ogen of heel makkelijk gezegd: je krijgt wallen.

 

Op de plekken rond de ogen zijn de eerste plekken waar je veroudering ziet. Je krijgt hier zoals eerder genoemd wallen maar ook lijntjes en rimpels, omdat de huid hier dunner is dan op andere delen van je gezicht.

 

Gelukkig hebben wij de Eye Cream Day: deze dagcrème is rijk aan krachtige actieven, die ervoor zorgen dat de kwetsbare huid ontzwelt en de donkere kringen opklaren. Het is ook zeer effectief voor lijntjes, rimpels, de stevigheid van de huid en een verfrissende verzorging.

BEKIJK EYE CREAM DAY

Oog voor wallen en donkere kringen

Ben je op zoek naar dat wake-up effect? De Eye Gel Cream rekent af met vervelende vocht- of vetwallen en donkere kringen onder je ogen die je die vermoeide blik geven. Vocht- of vetwallen kunnen al op jonge leeftijd optreden, wanneer afvalstoffen zich rond de ogen opstape­len en niet goed afgevoerd worden. De huid ziet er hierdoor gezwollen uit, met een vermoeide blik als gevolg. Dankzij de Eye Gel Cream sta jij paraat voor de eerste verzorging van de tere huid rond de ogen.

 

Door de werking van natuurlijke ingrediënten zorgt dit product ervoor dat de wallen ontzwellen, donkere kringen verhelderen, er een langdurig hydraterend effect ontstaat en dat de huid wordt gekoesterd.

BEKIJK EYE GEL CREAM

Oog voor vermoeidheid

Met de jaren worden onze huidcellen minder energiek. En, zeker in geval van (over)vermoeidheid, laat dit sporen rond de ogen achter!

 

Door veel natuurlijke ingrediënten zoals karitéboter wordt je huid intens gevoed en krijgen lijntjes, rimpels en vermindering van elasticiteit geen kans meer om door te breken.

 

Je volle huidstructuur heb je te danken aan collageen, helaas loopt de aanmaak hiervan al terug vanaf je twintigerjaren. Hierdoor wordt de huid minder elastisch. Gelukkig zit er in de Eye Cream Night een collageenbooster die de productie van jouw eigen collageen stimuleert. Hierdoor krijgen de vermoeide huidcellen rond de ogen weer energie en kan je met een frisse blik de straat op.

BEKIJK EYE CREAM NIGHT
Ann Bovy

Ann Bovy

Product Manager Beauty