Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

08 okt. 2018 - Gelaatsverzorging

All about eyes: rimpels, kringen & wallen wegwerken

All about eyes: rimpels, kringen & wallen wegwerken

Natúúrlijk bestaan er 101 tips en tricks om met make-up rimpels, kringen en wallen weg te werken. Met de juiste foundation en concealer camoufleer je met het grootste gemak elk schoonheidsfoutje in je gezicht. Toch bestaat de echte oplossing eruit preventief op te treden tegen huidveroudering, zeker rond je ogen. Met deze drie producten werk jij rimpels, kringen en wallen weg zónder make-up.

Eye Cream Day: oog voor lijntjes en rimpels

Heeft het ouder worden ook sporen nagelaten rond je ogen? Heb je - in tegenstelling tot vroeger - last van een gebrekkige hydratatie, wallen en kringen (opstapeling van afvalstoffen, vetcellen,…) en rimpels rond de ogen? Dat is niet meer dan logisch: de huid rond de ogen is immers extra gevoelig om­dat ze veel dunner is dan elders. Het is dan ook hier dat je de eerste tekenen van huidveroudering zal opmerken. Vanaf je 30ste kunnen wallen en donkere kringen gepaard gaan met lijntjes en rimpels rond de ogen. Gelukkig bestaat er Mylènes Eye Cream Day: deze dagcrème voor de ogen is rijk aan krachtige actieven die de kwetsbare huid daar ontzwellen en donkere kringen opklaren. Ook lijntjes, rimpels en een verlies aan stevigheid van de huid krijgen geen kans meer dankzij de ingrediënten in deze effectieve en verfrissende oogverzorging.

Deze producten hebben alle drie een hypoallergeen parfum: ideaal voor gevoelige huidtypes!

Eye Gel Cream: oog voor wallen en donkere kringen

Ben je op zoek naar dat wake-up effect? De Eye Gel Cream rekent af met vervelende vocht-of vetwallen en donkere kringen onder je ogen die je die vermoeide blik geven. Vocht-of vetwallen kunnen al op jonge leeftijd optreden, wanneer afvalstoffen zich rond de ogen opstape­len en niet goed afgevoerd worden. De huid ziet er hierdoor gezwollen uit, met een vermoeide blik als gevolg. Dankzij de Eye Gel Cream sta jij paraat voor de eerste verzorging van de tere huid rond de ogen. Het tetrapeptide in deze formule, een samenstelling van 4 aminozuren, ontzwelt de wallen en verheldert donkere kringen. Aquaxyl™ zorgt voor een onmiddellijk en langdurig hydraterend effect. Zo koester je de gevoelige zone en krijg je die frisse, stralende oogopslag terug.

Eye Cream Night: oog voor vermoeidheid

Waarom een dag- én een nachtcrème voor je ogen gebruiken? Wel: beide oogcrèmes vullen elkaar per­fect aan. Zo bevat een rijke water-in-olie emulsie als nachtcrème voor de ogen meer ingrediënten en voedt ze je huid intens met deze componenten. Met de jaren worden onze huidcellen minder energiek. En, zeker in geval van (over)vermoeidheid, laat dit rond de ogen z’n sporen na! Een speciale nachtcrè­me voor je kijkers, zoals deze Eye Cream Night, helpt je bij het terugwinnen van die levendige, spranke­lende blik. Het natuurlijke ingrediënt Glycoin®, o.a. aan­wezig in bepaalde Afrikaanse ‘ressurection plants’ om deze opnieuw energie te geven en te laten herleven, doet eigenlijk hetzelfde met de verouderde en vermoeide huidcellen rond de ogen. Ook lijntjes en rimpels en een verminderde elastici­teit krijgen geen kans door het aanwezige bio-actief uit karitéboter. Een collageenbooster stimuleert de aanmaak van je eigen collageen. Dankzij de Eye Cream Night sta jij elke dag opnieuw op met een jonge, energieke blik.

Het verzorgingsgamma voor je ogen ontdekken én testen? Dat kan! Neem contact op met een Mylène Beauty-consulent en kom er alles over te weten.

Wist je trouwens dat elk huidtype (droge, gemengde, gevoelige en onzuivere/vette huid) zijn eigen specifieke kenmerken heeft en daaraan gekoppeld zeer specifieke behoeften? Voor elke huid ontwikkelden we daarom een gamma op maat. Bepaal in dit artikel jouw huidtype en laat je huid stralen!

Ann Bovy

Ann Bovy

Product Manager Beauty