Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

16 apr. 2019 - Gelaatsverzorging

Reinig, voed en bescherm je huid tegen luchtvervuiling

Reinig, voed en bescherm je huid tegen luchtvervuiling

In Azië is het al langer een hot item: luchtvervuiling. Hippe mondkapjes op de catwalk, apps die het weerbericht én de mate van luchtvervuiling aangeven en schooldeuren die sluiten na een smogalarm,…

‘De luchtvervuiling is bij ons nog niet zo extreem, toch mogen we de impact ervan niet onderschatten. Fijn stof kost ons zelfs in België al tot drie gezonde levensjaren. Ook heeft pollutie een zichtbaar negatief effect op de huid’, zegt Ann Bovy, Product Manager Beauty bij Mylène. Zij geeft je in dit korte filmpje graag wat meer uitleg over hoe Mylènes Detox-collectie een antwoord biedt op de schadelijke gevolgen van pollutie en zonnestralen voor de huid.

Detox Micallar Water

Detox Micallar Water

Bevochtig een wattenschijfje met dit 'wonderwater' en wrijf er zachtjes mee over je gelaat. Op die manier ontdoe je je huid snel van talg, make-up en vervuilende deeltjes.

shop
Detox Face Scrub

Detox Face Scrub

Breng de scrub 1 & 2 keer per week aan op een licht vochtig gelaat en masseer het product met cirkelvormige bewegingen in de huid. Zo verwijder je op milde wijze dode huidcellen en onzuiverheden.

Shop
Detox Nutri Serum

Detox Nutri Serum

Breng dit verzorgende serum, rijk aan vitamine A, C, E en provitamine B5 's ochtends en/of 's avonds aan onder je dagelijkse verzorging en geef je huid een extre vitamineboost!

Shop
Detox Face Cream

Detox Face Cream

Gebruik de Face Creal als dagcrème en verdeel deze met je vingertoppen over je gelaat en hals. Een uniek antipollutie-ingrediënt legt hierbij een film op de huid en zo ook een barrière tussen de huid en luchtverontreinigende deeltjes.

shop

Wist je trouwens dat Mylène één van de eersten is die een complete gelaatverzorgingslijn lanceert die de strijd aangaat met de nieuwe agressors van ‘modern life’? Lees zeker ook Anns blog ‘Mylènes Pollutie Patrouille op pad’ als dit onderwerp je interesseert.

Dankzij onze Detox-collectie ben je een stap dichter bij een mooie, gezonde huid. Net zoals onze overige verzorgings- en reinigingsproducten voor het gelaat, kan je ook deze vier unieke Detox-producten gewoon ruiken, voelen en uittesten tijdens een homeparty

Carla Reinacher

Carla Reinacher

Product Expert Beauty Academy