Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

23 jan. 2019 - Schoonmaken

Pimp je keuken met Mylènes Portofino-collectie

Pimp je keuken met Mylènes Portofino-collectie

Voor sommige plekjes schieten superlatieven tekort. Neem nu Portofino, een schilderachtig vissersdorp in een inham van de Ligurische kust. Vanop elke plaats zie je de steile groene bergen, de kristallijne zee en de kleurrijke huizen. In deze badplaats is de poëzie van de straatstenen te rapen. Mylène vatte de lyrische schoonheid in een resem aantrekkelijke producten. Zo geniet je ook thuis van de romantische en glamoureuze troeven die Portofino in de strijd gooit.

Hand Soap

Je handen zijn het hele jaar door vatbaar voor externe invloeden. Bovendien was je je handen behoorlijk veel per dag. Dat laat helaas zijn sporen na. Gebruik daarom een handzeep met hydraterende en verzachtende eigenschappen zoals de Portofino Hand Soap zodat je snel weer fluweelzachte handjes hebt. De zeep bevat citroenextract voor een extra hygiënische reiniging. Het frisse citrusparfum op basis van roze peper en grapefruit doet je zo wegdromen naar de Italiaanse Riviera en zorgt voor een instant vakantiegevoel!

Keukenhanddoeken

De Portofino keukenhanddoek in badstof en de keukenhanddoek in katoen vormen een kleurrijk handdoeken-duo, geïnspireerd op de gekleurde, Italiaanse huisjes die het schiereiland Portofino sieren. Hun schilderachtige en pittoreske kleuren vormen de basis voor de patronen van de handdoeken in wit, donkerrood, oker, licht- en donkerblauw. Combineer naar hartenlust met de andere Portofino-artikelen en ga voor een totaallook in jouw keuken. Deze - qua design - mooi op elkaar afgestemde producten verdienen zeker een prominente plaatsje op jouw aanrecht!

Afwasmiddel

Life's too short to do the dishes! Herkenbaar motto? Net daarom ontwierp Mylène een afwasmiddel met SmartSoak-technologie. Hierdoor kan jij de afwas nog efficiënter en vooral sneller aanpakken! De specifieke enzymen van het Portofino-afwasmiddel verkorten de inweektijd waardoor jij minder lang hoeft te schrobben. Bovendien is het product krachtig doch mild voor je huid. Het frisse citrusparfum op basis van roze peper en grapefruit zal je vast en zeker kunnen bekoren. Bovendien mag dit afwasmiddel dankzij haar vrolijke verpakking met handgetekend ontwerp gezien worden. Laat het op je aanrecht pronken, samen met de andere Portofino-producten!

Vaatdoeken

Mylènes Portofino-vaatdoeken zien er fantastisch uit: de witte en donkerrode variant vormen samen een smaakvolle set. De doeken hebben een optimaal absorptievermogen wat hen heel geschikt maakt voor het hygiënisch reinigen van je keukentafel, de gootsteen, het aanrecht, ... Bovendien zijn ze perfect combineerbaar met de Hand Soap, het afwasmiddel en de keukenhanddoeken van de gelijknamige collectie. Kortom: jouw ideale partner in crime in de keuken!

Laat je inspireren

Blader door ons magazine voor meer inspiratie over Portofino en ontdek een heerlijk pastarecept: enjoy!

Paul Willems

Paul Willems

Product Expert Home Academy