Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

28 aug. 2018

OntstresZEN op z’n Japans

OntstresZEN op z’n Japans

Een goede balans tussen lichaam en geest. Daar kennen ze in Japan alles van. Mylène heeft dan ook niet geaarzeld haar inspiratie daar te halen. Japan, het land van de rijzende zon. Een land met rijke tradities in reinigings- en badrituelen. Japan met zijn warmwaterbronnen en zijn prachtige badhuizen. De basis voor onze nieuwste zen-collectie: Sukayu.

Suka..hoe? Sukayu!

Sukayu is één van de vele warmwaterbronnen gelegen in het noorden van Japan, in een regio waar extreme sneeuwbuien de winter typeren. Een warmwaterbron die verwarmd wordt door het vulkanisch actie­ve landschap en waarrond een authentiek Japans badhuis (onsen) ontstaan is. Onder meer op deze mystieke plek wordt al honderden jaren een bijzonder wellness- en badritueel in ere gehouden.

Naar Japanse traditie reinig je eerst grondig je lichaam (1) om je nadien langzaam in bad te begeven en je gedachten samen met het hete water te laten vertroebelen (2). Na dit moment van pure ontspanning verwen je je huid door haar goed te hydrateren en beschermen (3) tegen oxidatieve stress. Mylène giet deze traditie als volgt in de praktijk:

Mmm-milk!

  1. Reiniging – Sukayu Shower Milk
    Deze mild reinigende douchemelk met Aziatische ingrediënten hult je huid in een romig schuim. De rijstmelk in de formule voorkomt uitdroging van de huid en laat een luxueus, zijdezacht gevoel achter. Groene thee-extract helpt de huid beschermen tegen oxidatieve stress.

  2. Ontspanning – Sukayu Bath Milk
    Wend je al badend in een cocon van Japanse weldaad dankzij deze zacht schuimende badmelk, rijk aan Aziatische ingrediënten. De formule met rijstmelk verzacht de huid, voorkomt dat ze uitdroogt en laat een zijdezacht gevoel achter. Het badwater krijgt er bovendien een melkachtige, zachte structuur door. Groene thee-extract, rijk aan antioxidanten, helpt de huid beschermen tegen oxidatieve stress.

  3. Hydratatie & bescherming – Sukayu Body Milk
    Met deze hemelse lichaamsmelk geef jij je huid de luxueuze verzorging die ze verdient. De melk smeert makkelijk uit en bezorgt je een heerlijk licht, zijdezacht huidgevoel. De formule bevat verschillende Aziatische ingrediënten zoals konjacwortel-extract, dat sterk hydraterend werkt, en groene thee-extract, dat de huid helpt beschermen tegen oxidatieve stress. Tsubaki-olie verzacht en voedt de huid en houdt haar soepel.

Behalve heel wat heilzame Aziatische ingrediënten in onze formules, kregen bovenstaande producten ook een overheerlijk parfum mee: een zacht bloemenaroma van jasmijn en meiklokjes met houtachtige basisnoten en de zoete warmte van vanille, musk en amber dat lichaam en geest laat ontspannen. Ons trendy, donkergrijze Sukayu-badlinnen maakt het plaatje compleet. Kortom: de Sukayu-collectie neemt je in geen tijd mee naar een authentiek Japanse badhuis: je helemaal zen voelen begint hier!

Het Verre Oosten dichtbij

De ideale wellness-collectie dus, dit Sukayu-gamma? Zéker, maar ook je interieur en keuken kunnen ondergedompeld worden in deze Japanse beleving: daar zorgen de Sukayu Room Sticks en Room Spray voor, net als het Sukayu afwasmiddel en cellulose vaatdoekjes. In deze blog lees je alles over deze Home-producten. Wist je trouwens dat we met de Sukayu Kitchen Gift Box en de Sukayu Wellness Gift Box ook twee leuke geschenksets ontwierpen? Ideaal om jezelf of iemand die je liefhebt cadeau te doen!

 

Wat denk je? Zin om het Verre Oosten in jouw huis te voelen en deze prachtige collectie te ontdekken tijdens een zen-homeparty of –workshop? Een moment waarop jij niets anders hoeft te doen dan je lekker te laten verwennen, ervaringen delen, je laten verrassen door het persoonlijk advies van je consulent(e) en gezellig bijkletsen met je vriendinnen. Want daarvoor staat Mylène: een avondje gezelligheid, zonder stress, een beetje zen. Leg hier je homeparty vast!

Carla Reinacher

Carla Reinacher

Product Expert Beauty Academy