Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

25 apr. 2018 - Style

Nieuwe Style-collecties: accessoires met Belgisch design

Nieuwe Style-collecties: accessoires met Belgisch design

Na de succesvolle introductie eind 2017 van de eerste accessoire-collecties van Belgische grond en Italiaanse expertise startte ik als Product Manager Style bij Mylène met het ontwerp van de voorjaar/zomercollecties 2018. Het resultaat? Juwelen en handtassen die schitteren dankzij hun unieke ontwerp! Ik vertel je dan ook graag wat meer over de zomertrends van 2018, de nieuwe Style-collecties die daar mooi op inspelen en het geheim achter het succes van Mylènes sjaals, juwelen en handtassen!

Zomertrends 2018

 

De catwalks van de grote modehuizen hadden het al voorspeld: deze zomer viert kleur weer hoogtij in onze garderobes. Dit seizoen vinden we in de winkels échte feelgood-fashion, met lieflijke accenten en vrolijke noten. Ook bij Mylène hebben we fijne details toegevoegd aan de nieuwe collectie, zoals het prachtige vlinderpatroon op de Lena-sjaal.Verder blijft color blocking in felle kleuren het goed doen, maar ook de pasteltinten komen volop aan bod. ‘Roomijs-tinten’ noemt de Britse Vogue het: klinkt letterlijk lekker, toch? (lacht) De prachtige poederroze kleur van onze Sofia-handtas en bijhorende Jane Tablet Case speelt perfect in op deze trend. 

"Roomijs-tinten' noemt de Britse Vogue het:
klinkt letterlijk lekker, toch?"

- Sofie Hendrickx -

​​​​​​​Belgisch designtalent

 

Mijn grootste inspiratie zijn mensen zelf. Hoe dragen zij juwelen? Wat is belangrijk aan een handtas? Ook gebruik ik de kracht van Mylène: weinig bedrijven kunnen hun producten zo exclusief maken door ze in huis te ontwerpen en daar Belgische ontwerpers bij te betrekken! Sanne Schrijvers, één van Mylènes ontwerpers en getalenteerd illustratrice, heeft het patroon voor de handtas Sofia en tablet case Jane ontworpen. Het prachtige botanische patroon heeft zij met de hand geschilderd. Haar aquarel past zo goed bij de florale trend van deze zomer, dat we het patroon ook hebben verwerkt in het hippe ‘Sanne’ bandana-sjaaltje.

"Weinig bedrijven kunnen hun producten
zo exclusief maken door ze in huis te ontwerpen."

- Sofie Hendrickx -

Kwaliteit, details en écht Belgisch

 

De Style-afdeling van Mylène, die de accessoires ontwerpt en ontwikkelt, is nog maar enkele maanden oud en toch is de koers al duidelijk. Kwaliteit, details en écht Belgisch: dat zijn de stokpaardjes van Mylène. Al onze juwelen worden voor een groot deel ambachtelijk vervaardigd, dat is héél belangrijk en creëert de emoties die je voelt als je ze bewondert. Ook let ik bij het maken enorm op details. Die zijn zó belangrijk, één millimeter naar links of rechts kan zo’n immens verschil maken! Je kan gerust stellen dat deze combinatie van focuspunten het geheim is achter het beginnend succesverhaal van Mylène Style!

Als je benieuwd bent naar de collecties waarmee de Mylènes Style-afdeling de aftrap gaf eind 2017, bekijk dan zeker dit filmpje waarin ik je er alles over vertel. Wil je alle juwelen, handtassen en sjaals graag van dichtbij bewonderen, aanraken en vergelijken? Zoek dan een Style Certified-consulente die bij je past via onze consulentenfinder, trommel je beste vriendinnen op en plan een ontspannend avondje ‘in Style’: plezier gegarandeerd!

Heb je trouwens een grote reis of citytripje in het vooruitzicht? Zorg er dan voor dat je je juwelen georganiseerd en zorgvuldig meeneemt richting je bestemming. Hoe je dat doet, lees je in mijn blog ‘Pack like a pro!’.

Sofie Hendrickx

Sofie Hendrickx

Product Manager Style