Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

19 mei. 2017 - Make-up

Summerboost voor je naturelle make-up: copy the look!

Summerboost voor je naturelle make-up: copy the look!

Een minimum aan naturelle make-up aanbrengen volstaat meestal om een verzorgde look te creëren. Sterker nog: natuurlijke make-up zet je troeven extra in de verf, terwijl ze minpuntjes juist verdoezelt. Omdat het op zomerdagen soms best wel iets meer mag zijn, helpt Mylène je op weg om stap voor stap een frisse, zomerse uitstraling te bekomen met dat tikkeltje extra.

Naturelle make-up aanbrengen voor beginners : aan de slag!

Volg de 10 tips in onze make-uptutorial, copy the look en geef je dagdagelijkse make-upritueel een instant summerboost!

 

 1. Breng als basis bovenop je dagverzorging Mylènes Magic Cream aan met de vingertippen. Deze crème heeft een extra lichte textuur en bevat revolutionaire color caps die hun kleur vrijgeven bij wrijving over het gelaat. Ze zorgen zo voor een soft bronzing effect en een gezond kleurtje op je gezicht zónder dekkend effect. Een no make-up look op zijn best!

 2. Om je wangen wat kleur te geven en je gelaatscontouren te modelleren, breng je vervolgens wat blush aan.

 3. Poeder je gezicht af met een matterend poeder. Dit compactpoeder zorgt voor extra fixatie, verdoezelt kleine oneffenheden en voorkomt dat de huid gaat glimmen. Het resultaat: een prachtige matte look!

 4. Check in 3 stappen of de vorm van je wenkbrauwen juist is:

   • Als je een potlood langs de buitenkant van de neus en de binnenkant van het oog houdt, dan moet daar waar het potlood de huid raakt de wenkbrauw beginnen.

   • Volg nu de lijn van de buitenkant van de neus naar de buitenkant van het oog en zie waar de wenkbrauw mag eindigen. Het hoogste punt van de wenkbrauw moet ongeveer boven de buitenkant van de iris zitten.

   • Borstel de wenkbrauw in model, breng een wenkbrauwpotlood aan en fixeer met wat wax de wenkbrauw.

 5. Breng een primer aan als basis onder de oogschaduw. Een primer zorgt ervoor dat oogschaduw, kajal en eyeliner niet samenklitten of vervagen en de hele dag netjes op hun plaats blijven zitten.

 6. Voor de ogen gebruiken we Mylènes oogschaduwpalet Purple. Deze drie paarstinten passen mooi samen en vormen de ideale basis voor een stijlvolle opmaak van je ogen. De donkere kleur breng je in een C-vorm langs de buitenkant aan. De lichte kleur breng je aan over het bewegend ooglid (de binnenkant van je ogen). De kleur tussenin, de zachtroze kleur, breng je aan als highlight onder de wenkbrauwen. De kleuren goed in elkaar blenden is hier de sleutel tot succes!

 7. Zet een auberginekleurige eyeliner tegen de bovenste wimperrand. Je kan ervoor kiezen om deze door te laten lopen tot de binnenste ooghoek, maar voor kleinere ogen is het aan te raden om de eyeliner tot halverwege het oog te laten lopen.

 8. Breng wat zwarte mascara aan.

 9. Omrand de lippen met een nude-kleurig lippenpotlood. Het gebruik hiervan verbetert de hechting van lippenstift of lipgloss en voorkomt dat deze uitloopt in lijntjes en rimpels. Lekker handig: een nude-kleurig lippenpotlood kan met alle kleuren lippenstift of lipgloss gecombineerd worden.

 10. Kleur je lippen vervolgens in met een nude-kleurige lipgloss. Gebruik je de Duo Lips Long Lasting Nude van Mylène? Breng dan eerst het gekleurde product aan en laat goed drogen. Hierna breng je een laagje kleurloze gloss aan om de onderliggende laag te fixeren en extra glans te geven.

 

Fixeer je naturelle make-uplook eventueel nog met een verfrissende spray zoals Mylènes Lotus Water voor een langdurig, blijvend en mooi resultaat!

Wat denk je: nog snel een flashy zomers kleurtje op je nagels? Hou dan zeker volgende regels altijd in acht:

   • Breng als basislak eerst een nagelverharder aan ter bescherming van je nagel. Een basislak is zeer efficiënt tegen zwakke, dunne, breekbare en splijtende nagels. Hij verstevigt de nagelplaat en nageltop en gaat de vergeling van de nagels tegen bij veelvuldig gebruik van kleurlak.

   • Breng hierna pas je favoriete kleurtje nagellak aan. 2 laagjes geeft het beste resultaat.

   • Breng als laatste een transparante of matte finishing touch aan als top coat bovenop je gekleurde nagellak. Deze zorgt voor een extra lange houdbaarheid. Na enkele dagen kan je eventueel een nieuwe laagje aanbrengen.

Helemaal weg van deze ‘How to?’-tutorial? Ontdek dan zeker ook onze After Dark Look tutorial en Classy Nude Look tutorial! Of wil je zelf eens aan de slag met Mylène-producten? Organiseer dan een Beauty homeparty bij je thuis met een make-up workshop!

Carla Reinacher

Carla Reinacher

Product Expert Beauty Academy