Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

14 apr. 2018 - Style

Najaarscollecties 2018: Paris, c’est la vie !

Najaarscollecties 2018: Paris, c’est la vie !

Sofie, het creatieve brein achter Mylènes Style-afdeling, heeft zich voor de handtassen- en accessoire-collecties van het najaar laten inspireren door de Parijse wijk Le Marais. Uiteraard moesten we even op onderzoek. Een girls trip naar Parijs omwille van je werk is zo slecht nog niet, toch? ;)

Le Marais: dé hipste wijk van Parijs

 

Via Airbnb boekten we een ongelooflijk leuk appartementje. Le Marais is één van de oudste wijken van Parijs en is heerlijk om door te struinen wanneer je in de Franse hoofdstad bent. De buurt barst van de trendy bars en resto's, kunstgalerijen, leuke boetiekjes, designwinkels en conceptstores. De straten die je echt niet mag missen tijdens je shopping spree? Rue Froissart, Rue des Francs Bourgeois, Rue des Rosiers, Rue du Roi de Sicile, Rue de Turenne, Rue Vieille du Temple en Rue Charlot. De grotere ketens vind je in Rue de Rivoli.

« Des goûts et des couleurs, …

 

… on ne discute pas*» zeggen de Fransen, en dat kunnen we alleen maar beamen! Sofie bracht heel veel kleuren in de najaarscollecties 2018 van Style, zodat iedereen er eentje naar zijn smaak kan vinden. Burgundy RedPetrolEspresso BrownArctic BlueIncognito GreenParis Pink, ... Ze heeft zich duidelijk laten inspireren door het uitgebreide kleurenpalet dat we in dé modestad zagen. ‘Zo is de kleur Paris Pink ontstaan tijdens een ontbijt op het Place des Vosges!’ zegt Sofie. In geval van twijfel, kunnen we je geruststellen: deze warme, rijke trendkleuren zijn even mooi als hun poëtische namen doen vermoeden.

Diversiteit troef

 

Sofie, product manager van de Style-afdeling bij Mylène, trok de kleuren door in het hele najaarsgamma sjaals en alle accessoires in lederlook: handtassen, portefeuilles, clutches, ... Heerlijk om je portemonnee te assorteren met je handtas maar evengoed te mix-en-matchen. Ook wat de juwelen betreft ging ze voor diversiteit, zo heeft ze ook aan juwelen voor kinderen en mannen gedacht. Keuze, stijlen en kleuren te over dus deze herfst!

 

To travel is to live

 

Onze tassen zijn onmisbaar tijdens je trip door de stad. Neem je graag je hele hebben en houden mee? Dan ga je best op stap met Caroline. Liever enkel de essentials op zak? Kies dan voor Deborah. Ook je budget kan je netjes bewaren in de bijbehorende wallets Michèle en Taylor.

​​​​​​​

Ben je nieuwsgierig geworden om onze Style-collecties te ontdekken en jouw favoriete stuks uit te zoeken? Organiseer dan een Beauty- of Home-party en sluit de avond af met een leuke presentatie van al onze Style-artikelen.

Ik hoop alvast dat je halsoverkop verliefd zal worden op onze najaarscollecties, net zoals ik! Au revoir!

 

*Over kleuren en smaken valt niet te twisten.

Isabelle Goris

Isabelle Goris

Brand Manager