Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

02 mei. 2018 - Stories

Mylènes Special Olympics-modellen in de kijker

Mylènes Special Olympics-modellen in de kijker

Ze zijn alle vier fiere ambassadeurs van de Special Olympics en slepen als topatleten de ene na de andere medaille in de wacht. Als Mylène-modellen zetten ze sinds dit voorjaar dan weer hun eerste professionele stapjes in de beautywereld. We zouden bijna vergeten dat de Belgische Pauline en Julie en de Nederlandse Jordan en Femke ook nog ‘gewoon’ zichzelf zijn, met daarbij hun eigen unieke persoonlijkheid. Tijdens hun eerste fotoshoot voor Mylène ontdekten wij alvast enkele leuke weetjes over deze 4 toppers!

… Jordan zelf aan hardlopen doet, maar de sport waar hij het liefst naar kijkt voetbal is? ‘Mijn favoriete ploeg is Ajax! Of misschien ook wel Feyenoord’, zo verklapte hij ons. Wij denken alvast dat Jordan met zijn snelheid best wel in de spits van een internationaal elftal kan!

 

 Julie dan weer een voorkeur heeft voor de Rode Duivels en Anderlecht? ‘Ik ben wel judoka, maar ik hou van álle sportieve evenementen in België en de rest van de wereld’, vertelt ze enthousiast. ‘Later zou ik graag bij een club zwemmen: wedden dat ik me daar als een vis in het water zal voelen?’ Daar twijfelen we niet aan, Julie!

 

… Femke gek is op shoppen? Zoals elk meisje houdt ze daarbij van kledij, accessoires,… maar wat ze het vaakst koopt: ‘Sportschoenen natuurlijk!’ aldus Femke. Van een topatlete hadden we natuurlijk niet anders verwacht!

… Pauline de liedjes van K3 allemaal kan meebrullen? ‘De nieuwe K3, hé!’ benadrukt Pauline. ‘Ik vind de muziek supertof, en de meisjes zelf zijn ook heel mooi!’ Klaasje, Marthe en Hanne mogen blij zijn met zo’n compliment!

 

… Julie de hoofdsteden van alle landen in de wereld kent? ‘Dat heb ik mezelf aangeleerd’, zegt ze fier. ‘Ik reis ook heel graag én veel, dus dan is het natuurlijk wel handig om alle hoofdsteden van buiten te weten, hé.’ Wij zouden het alvast niet kunnen, Julie: respect!

 

 Jordan graag militair zou willen worden? ‘Maar wel militair op de grond’, verduidelijkt hij. ‘Ik ben niet zo gek om uit een vliegtuig of zo te springen! Liever gewoon met m’n beide voetjes op de grond!’

… Julie resoluut voor goud gaat als judoka tijdens de Zomerspelen in Abu Dhabi? ‘Ik heb al zoveel medailles gewonnen op nationale en internationale Special Olympics-wedstrijden’, zegt ze fier. ‘Volgend jaar wil ik absoluut wereldkampioen worden in mijn discipline!’ Go for it, Julie! Wij supporteren alvast mee!

 

… Pauline vindt dat ze het getroffen heeft met een jongere broer en oudere zus? Als middelste mag ik overal mee naartoe: superleuk! Wat ik het liefste doe, is gaan wandelen met mijn zus en onze hond, maar ook iets drinken op café met mijn broer vind ik heel leuk. Ze komen ook vaak kijken naar mijn internationale sportwedstrijden: naar de Wereld Zomerspelen 2019 in Abu Dhabi gaan ze allebei mee!

… Femkes grootste idool de Nederlandse atlete Dafne Schippers is? ‘Ze heeft al zo veel medailles gewonnen met het lopen!’ vertelt Femke bewonderend. ‘Sprinten, verspringen, meerkamp, horden,… Ze lijkt in alle disciplines wel even goed!’ Iemand om naar op te kijken, denken we!

 

… Julie resoluut voor goud gaat als judoka tijdens de Zomerspelen in Abu Dhabi? ‘Ik heb al zoveel medailles gewonnen op nationale en internationale Special Olympics-wedstrijden’, zegt ze fier. ‘Volgend jaar wil ik absoluut wereldkampioen worden in mijn discipline!’ Go for it, Julie! Wij supporteren alvast mee!

… modellen met een verstandelijke beperking vanaf nu een vaste plek krijgen in de campagnes van Mylène, naast en samen met andere modellen?

… Mylène een deel van de opbrengst van de #lovely-collectie donneerde aan Special Olympics zodat atleten zoals Pauline, Julie, Jordan en Femke  het hele jaar van hun sport kunnen genieten?

… voetbalster Kevin De Bruyne enkele jaren geleden ambassadeur werd van de Special Olympics en heel wat teweegbracht door een foto op Twitter te posten van hoe hij eruit zou zien mocht hij het syndroom van Down hebben? Hij vroeg zich daarbij af of zijn fans hem nog zouden blijven steunen als hij er zo zou uitzien. Een treffende actie, die mee helpt het taboe rondom sporters met een verstandelijke beperking te doorbreken.

Benieuwd naar onze unieke #lovely-producten? Boek een #lovely Summer-party bij één van onze consulenten. Meer over de samenwerking van Mylène en Special Olympics lees je hier.

Isabelle Goris

Isabelle Goris

Brand Manager