Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

14 apr. 2018 - Stories

Mylènes #lovely-collectie brengt liefs in de wereld

Mylènes #lovely-collectie brengt liefs in de wereld

Zomaar iets liefs doen, dat wil Mylène stimuleren met de #lovely-collectie die ze lanceert. Het #lovely-gamma bestaat uit producten op plantaardige basis die elk op hun manier lief zijn voor de huid. Maar bovenal is de collectie ook lief voor een ander. Daarom brengt Mylène ook verschillende #lovely-cadeautjes met een lief berichtje. Een deel van de opbrengst doneerden we ook aan Special Olympics. Ann Bovy, Product Manager Beauty bij Mylène, vertelt over het idee achter de collectie.

#lovely = lief voor een ander

‘In een wereld waarin onverschilligheid en haat ons nieuws domineren, kunnen wij samen een positief tegengeluid geven’, zegt Ann. De #lovely-collectie is geïnspireerd op de Random Acts of Kindness-beweging, oftewel zomaar iets liefs doen voor een ander. ‘Neurowetenschappers hebben aangetoond dat vrijgevigheid een gelukkiger persoon van ons maakt. Het idee voor de #lovely-collectie was meteen geboren. Het moest een lief cadeautje voor een ander worden én lief zijn voor de huid’, aldus Ann.

 

'Neurowetenschappers hebben aangetoond dat vrijgevigheid een gelukkiger persoon van ons maakt. Het idee voor de #lovely-collectie was meteen geboren.'

Ann Bovy, Product Manager Beauty

 

#lovely = lief voor de huid

De beautyproducten van de #lovely-collectie bevatten plantaardige ingrediënten zoals aloë vera, squalaan (uit olijfolie), glycerine en konjacwortel-extract. ‘Deze voedende, natuurlijke bestanddelen helpen het vochtgehalte van de huid op peil te houden en herstellen de elasticiteit van de huid. De geuren zijn fris en jong: van sinaasappel en honing (Body Wash) tot rode vruchten, vanille en musk (Body Mist en Body Yogurt). De verzachtende lippenbalsems in speels eitjesformaat kregen dan weer een aroma van frisse munt (Lip Balm Egg Mint) en exotische kokos (Lip Balm Egg Coco)’, gaat Ann verder.

 

‘Deze voedende, natuurlijke bestanddelen helpen het vochtgehalte van de huid op peil te houden en herstellen de elasticiteit van de huid.'

Ann Bovy, Product Manager Beauty

 

#lovely = lief voor Special Olympics

Mylène doneerde een deel van de opbrengst van de #lovely-collectie aan Special Olympics, zodat atleten het hele jaar van hun sport kunnen genieten. Daarnaast is dit de eerste campagne waarin vier modellen met een verstandelijke beperking, waaronder de Belgische judoka Julie en turnster Pauline, een nieuwe Beauty-collectie promoten. ‘We willen samen met Special Olympics tonen dat hun atleten - zoals iedereen - een plaats verdienen in de maatschappij én de spotlights’, zegt Alain Duperray, CEO van Mylène.

Ideetjes om zomaar iets lief te doen voor een ander? In deze blog  sommen we 50 kleine gebaren op die niet alleen een glimlach op de lippen van iemand anders toveren, maar die ook jou gelukkiger maken! Wil je graag vrijwilliger worden of Special Olympics steunen? Neem dan zeker een kijkje op onze pagina Samen mooier of volg Mylène op Instagram & Facebook en blijf op de hoogte van het laatste Special Olympics-nieuws, leer de Special Olympics-atleten kennen, en nog zoveel meer!

Céline Sneyers

Céline Sneyers

PR & Events Coördinator