Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

01 okt. 2018 - Sfeer & Interieur

Mylènes geurstokjes nemen je mee naar andere oorden…

Mylènes geurstokjes nemen je mee naar andere oorden…

Creëer de sfeer die jíj wilt, waar en wanneer je dat wilt met onze interieurparfums: geurstokjes en -sprays die nieuwe werelden in huis brengen. Hier ontdek je alvast de verhalen achter onze interieurcollecties en de diverse sferen waarin we onze inspiratie haalden voor deze unieke geursensaties.

 

Scandinavië…

… een groot gebied met besneeuwde bergen, zilverachtige meren, stille wouden en desolate eilanden; verscholen aan het einde van een lang, rotsachtig pad;
… waar de natuur domineert en de seizoenen dicteren;
… een gebied dat zijn eigen way of life heeft gecreëerd over de eeuwen heen;
… waar bewustzijn, ethiek en waarden zoals gelijkheid, respect en vertrouwen hoog in het vaandel gedragen worden;
… en waar een enorm belang gehecht wordt aan alledaagse momenten van gedeeld geluk;

Daar vond Mylène de inspiratie voor haar Frøya-collectie; de combinatie van een pittig citrusaroma en een zachte bloemige geur met een ondertoon van musk en sandelhout zal je in geen tijd meenemen naar de authentieke sfeer van het Hoge Noorden.

 

Beschikbaar in deze collectie: Frøya Room Sticks (geurstokjes), Frøya Navulling Room Sticks (geurstokjes), Frøya Body ScrubFrøya Shower FoamFrøya Shower SensationFrøya Body OilFrøya Hand SoapFrøya Body Care Gift Box.

 

 

Canada…

… een land waar beren, wolven, kariboes, elanden, berggeiten en andere dieren de oneindige bossen en graslanden bewonen;
… waar afstanden en afmetingen een andere dimensie aangemeten krijgen;
… waar de immense, ongerepte natuurgebieden, meren, bergen en bossen zo ver reiken als het oog kan zien;
… en waar de natuurlijke en afgelegen gebieden van eindeloos groen je ziel en innerlijke spirit reinigen en verfrissen!

Daar kreeg Mylènes Caribou-lijn geleidelijk vorm, met als resultaat: een collectie producten verfijnd met een eigentijds, fris parfum gebaseerd op vanille, musk en bloemen. Laar het Caribou-gamma je meevoeren naar het onmetelijk mooie Canadese landschap en geniet van de stilte en het rustgevende gevoel dat je overvalt.

Beschikbaar in deze collectie: Caribou Room Sticks (geurstokjes), Caribou Navulling Room Sticks (geurstokjes), Caribou Hand Soap, Caribou Kitchen Gift Box

 

 

Het Verre Oosten…

… waar geschiedenis, geloof, gebruiken en rituelen doorheen talloze jaren versmolten zijn tot een rijke en veelzijdige cultuur.
… waar elke straatmarkt, hoe klein ook, een harmonieus spel van geuren en kleuren vormt en elk moment zich leent tot een gezellig samenzijn.
… waar baden tot een ware kunst verheven is en bestaat uit een eeuwenoud traditioneel reinigingsritueel voor lichaam en geest.
… waar een badhuis een toevlucht vormt voor ieders gezondheid, een ankerpunt ook voor ieders welbevinden.

Daar zocht én vond Mylène de basis van haar Hammam-collectie, die een intense, geraffineerde luxegeur draagt op basis van karamel, citrus, oranjebloesem, jasmijn en musk. Sluit je ogen, ervaar de warmte van je eigen oosterse Hammam en de sfeervolle magie en extra dimensie die daarbij horen.

Beschikbaar in deze collectie: Hammam Room Sticks, Hammam Navulling Room Sticks (geurstokjes), Hammam Room Spray, Hammam Hand Soap, Hammam Hand & Body Lotion, Hammam Gift Box

 

 

Japan…

… waar bepaalde noordelijke regio’s in de winter getypeerd worden door extreme sneeuwbuien.
… waar warmwaterbronnen zoals de Sukayu worden verwarmd door het vulkanisch actie­ve landschap en waarrond authentieke Japanse badhuizen (onsen) ontstaan zijn.
… waar baden tot een ware kunst verheven is en bestaat uit een eeuwenoud traditioneel reinigingsritueel voor lichaam en geest.

Daar zocht én vond Mylène de basis van de Sukayu-collectie, waarvan het parfum bestaat uit een zacht bloemenaroma van jasmijn en meiklokjes met houtachtige basisnoten en de zoete warmte van vanille, musk en amber. Het parfum neemt je in geen tijd mee naar een typisch Japans badhuis: je helemaal zen voelen begint hier!

Beschikbaar in deze collectie: Sukayu Room Sticks (geurstokjes), Sukayu Navulling Room Sticks (geurstokjes), Sukayu Room Spray, Sukayu Shower Milk, Sukayu Bath Milk, Sukayu Body Milk, Sukayu Afwasmiddel (& DUO), Sukayu Vaatdoek cellulose duo, Sukayu Wellness Gift Box, Sukayu Kitchen Gift Box

Maak van je huis een echte thuis en creëer op elk moment van de dag de sfeer die jíj wilt. Welke geursensatie daarbij je voorkeur draagt, is helemaal aan jou. Je kan onze heerlijke parfums natuurlijk ook combineren en in elke kamer voor een andere sensatie gaan!

Onze geurstokjes en -sprays zorgen trouwens niet alleen voor een langdurige frisheid, ze lenen zich ook perfect als decoratief element en zijn daardoor het ideale cadeautje voor een verjaardag, geboorte, huwelijk,… Ontdek zeker ook onze andere Gift Boxes als je op zoek bent naar een uniek geschenk voor jezelf of één van je geliefden. Je kan ze natuurlijk ook meteen allemaal bewonderen tijdens een homeparty en zo alvast inspiratie opdoen!

 

 

Portofino & Positano

Met de collecties Portofino & Positano reizen je gedachten tot slot af naar Italië: twee schilderachtige vissersdorpjes aan de Italiaanse Riviera en Amalfikust waar gekleurde huisjes de kustlijn sieren. Beide parfums halen de zomerse sfeer van deze mondaine badplaatsen in huis voor dat ultieme vakantiegevoel. De Portofino-geur is een fris citroenaroma met een bloemenhart van rozen en lelies. Het Positano-parfum is een sprankelende mix van pompelmoes, sinaasappel, citroen en mandarijn met een zachte basis van bloemen, musk en oranjebloesem.

Beschikbaar in deze collectie: Portofino Room Sticks (geurstokjes), Portofino Navulling Room Sticks (geurstokjes), Portofino Room Spray, Portofino Hand Soap, Positano Room Spray

 

Inne Gielens

Inne Gielens

Product Manager Home