Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

15 dec. 2018 - Stories

Mylène is #samenmooier

Mylène is #samenmooier

“Wij zijn zoveel mooier als we samen zijn!”. K3 zong het lang geleden al. En ook Mylène is daar rotsvast van overtuigd. Of dat nu met je beste vriend(inn)en is, in het gezelschap van je ouders of kinderen, met collega’s, … Samen zijn we gelukkiger, en dat maakt ons mooier! Jou en jouw leven samen nóg mooier maken, daar gaan we bij Mylène voor: een ideologie die we online in de hashtag #samenmooier vatten:

Offline zit onze #samenmooier-kracht in onze Mylène-homeparty’s. Dat is samen ontdekken en delen tijdens een gezellige party of workshop. Want je krijgt niet alleen tips van jouw consulente, ook wissel je onder je vriendinnen allerlei weetjes uit: dé truc voor een babyhuidje, de oplossing voor acne of het reddingsmiddel voor vlekken op je lievelingsjurk, … Samen maken we jou en jouw leven nóg mooier. Ook zin om “samen” te genieten? Plan dan eens een gezellige Mylène-homeparty bij je thuis met al wie je lief is.

 

Oh ja! Vergeet niet om jouw #samenmooier-moment vast te leggen op foto en hem met ons en al je vrienden te delen op Instagram of Facebook!

Inne Gielens

Inne Gielens

Product Manager Home