Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

13 aug. 2019 - Stories

Mylène – da’s kiezen voor expertise

Mylène – da’s kiezen voor expertise

Mylène staat sinds 1965 synoniem met kwaliteit. Er gingen decennia voorbij sinds het allereerste dropje gerenommeerde Mylène-olie. Maar aan het leidmotief bleven en blijven we trouw: producten creëren die doen wat ze beloven. Daarvoor bouwen we op jarenlange knowhow en ervaring, gewaarborgd door puike expertise en de strengste kwaliteitscontroles.

Eigen kweek

Onze expertise in mooi maken besteden we bewust niet uit. We ontwikkelen haast al onze producten in eigen beheer, in ons eigen laboratorium. Zo houden we de controle van naaldje tot draadje onder één dak. Waar de magie plaatsvindt? In ons R&D-labo en onze productiefaciliteit in Heist-op-den-Berg.

 

Pure kwaliteit

We produceren en vullen onze producten af in een clean room: een werkomgeving met de hoogst mogelijke zuiverheid om contaminatie te voorkomen. Onze procedures worden strikt gecontroleerd en gestaafd met het BRC-kwaliteitslabel – jouw garantie op 100 procent veilige topproducten. En daar houdt het niet op: we innoveren voortdurend om in te spelen op trends en maatschappelijke veranderingen.

 

Mee met het leven

Je vertrouwde Mylène-kwaliteit kreeg in 2016 een grondige make-over. We introduceerden een nieuw logo en dito huisstijl. En voegden moderne tools toe om onze homeparty’s en workshops te versterken. Zo verenigden we het beste van twee werelden: oersterke producten en concepten in een eigentijdse vormgeving. Mylène is tenslotte een levensstijl die mee evolueert met jouw behoeften.

Altijd dichtbij

In 2017 gingen we voor het eerst op pad met de Mylène on Tour-studio, om iedereen kennis te laten maken met het verjongde Mylène. Via de mobiele beautystudio en georganiseerde kijkjes achter de schermen, maken we het Mylène-verhaal tastbaar. Zo ontdek je onze producten, of kom je alles te weten over een job als Mylène-consulent(e).

Meet Mylène

Een homeparty organiseren? Consulente worden? Een bedrijfsbezoek brengen? Stuur ons even een berichtje via de contactpagina op onze website! Psst: meld je zeker ook online aan voor onze nieuwsbrief. Tot snel!

 

 

Isabelle Goris

Isabelle Goris

Brand Manager