Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

07 jul. 2019 - Make-up

Wake up & make up: jouw absolute zomer-must haves

Wake up & make up: jouw absolute zomer-must haves

Het zomert volop, en dat vraagt volgens ons ook om sprankelende zomerkleurtjes in je garderobe én make-uptas. Met deze 3 toppers maak jij je ogen, lippen en handen in één beweging summerpoof.

Brown-Eyed Girl

Heerlijk toch, de eerste zonnestralen die je gezicht een natuurlijke teint en gezond blosje bezorgen! Zeker in de zomer wil je er graag fris en fruitig uitzien, het liefst zónder al te veel moeite. Je ogen mooi opmaken gaat in een oogwenk met de Eye Shadow Pro Palettes. Deze doosjes bevatten drie op elkaar afgestemde kleuren die je met het bijgevoegde borsteltje makkelijk in elkaar blendt. Zo krijg je meteen een verfijnd resultaat. Nieuw in het gamma: een trio in warm bruin en koud bruin. Bruin in al zijn schakeringen is immers dé trend deze zomer.

Bekijk oogschaduw

Kusje hier, kusje daar

Een mooie, frisse kleur op je lippen maakt je look helemaal af. Met de Supreme lipgloss in drie zinderende zomertinten vraagt je mond om gezoend te worden. Deze gloss met sterallures doet zijn naam alle eer aan: hij kleurt en hydrateert je lippen langdurig, én geeft ze een natuurlijke volumeboost dankzij het innovatieve luxe-ingrediënt Hilurlip®. Ga je voor een lieflijk kusje met de zachte Romance, een vrolijke klapzoen met de intense Love of een hartstochtelijke zoensessie met Passion? Welke kleur je ook kiest: these lips are made for kissing!

Bekijk Lipgloss

Lak aan

Roze is een kleur die het elke lente en zomer goed doet op je nagels. Geen fan van de girly varianten? Dan slaat Mylènes Passion nagellak de nagel op de kop. Deze felle kleur met lichte velours glans houdt het midden tussen felroze en kersenrood, en lijkt haast van je nagels af te knallen. Levendig, eigenzinnig en opvallend: met deze roze tint straal je tot in je vingertoppen zelfvertrouwen uit. Let’s nail it! Deze kleur leent zich ook perfect om het najaar in te zetten met een zweempje nostalgie.

Bekijk nagellak
Carla Reinacher

Carla Reinacher

Product Expert Beauty Academy