Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

13 aug. 2019 - Make-up

Make-up/Close-up van Mylènes beautytoppers

Make-up/Close-up van Mylènes beautytoppers

Zie je door het bos de bomen niet meer wat make-up betreft? Geen wonder, er bestaan ook zóveel beautyartikelen, dat het best moeilijk is om de juiste keuze te maken. Mylène helpt je hier graag bij, en neemt voor jou enkele najaarstoppers in close-up. Daarmee kom je alvast een heel eind in je opmaakritueel!

PINKY PROMISE

Dé nagellakkleur van het moment? Roze, maar dan wel de ‘volwassen’ versie: een rustiger, zacht  roze, het verlengde van je huidskleur. Net zoals de andere kleurvarianten, belooft de Paris Pink-nagellak van Mylène een snelle droogtijd, een lange houdbaarheid en een intensief kleurresultaat. Ga voor matchy-matchy met dezelfde kleur op je lippen (Paris Pink Lippenstift).

Bekijk Nagellakken

BOURGOGNE-WIJNTJE

Wijnrood is dé trendkleur van dit najaar. Met Mylènes Burgundy nagellak en -lippenstift geef je in één beweging de ­finishing touch aan je glamourlook. Bovendien lijk je zo te zijn weggelopen uit een modemagazine met een glas rode wijn – Bourgogne, uiteraard – erbij.

Alle Lipstiften

SUBTIEL IN DE KIJKER

Het eerste wat opvalt bij iemand, zijn de ogen. Vaak spreken ze voor zich. Maar een mooie blik wordt nog mooier met de juiste oogschaduw. En daarvoor hoef je niet meteen naar felle, al te opvallende kleurtjes te grijpen. Je kijkers in de verf zetten kan ook subtiel; check deze drie Eye Shadow Crayons in zachte, elegante tinten maar eens. Aanbrengen is kinderspel dankzij het handige potloodformaat en de crèmestructuur.

Alle Oogschaduw

MADEMOISELLE NATURELLE

Op zoek naar een fond de teint die letterlijk geen sporen nalaat? Het No Trace-gamma bevat twee vederlichte foundations met een subtiel mati­fiërende dekking voor een natuurlijke, egale look. Sandy & Rosy werden verrijkt met hydraterende ingrediënten en een caroteencomplex dat beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering.

Meer Font de Teints
Carla Reinacher

Carla Reinacher

Product Expert Beauty Academy