Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

13 aug. 2019 - Kleding & Textiel

Let’s stay home: pyjamas all day

Let’s stay home: pyjamas all day

Girls night, lazy sunday, qualitytime met twee of alleen: gelegenheden te over om je lichaam te hullen in ultrazacht en comfortabel lounge- en homewear.

SLEEP, LOUNG OR CHILL?

We kennen allemaal het gevoel: thuiskomen van je werk en popelen om je outfit in te ruilen voor iets comfortabels. Mylènes cosy textiel leent zich daar perfect toe. Ontspannen je avond doorbrengen zonder dat je het gevoel hebt dat je naar bed gaat. Fashionable én gemakkelijk: de ideale combo. Mylène heeft een uitgebreid gamma aan stijlvolle nachtkleding en ondergoed voor mannen en vrouwen dat zacht aanvoelt. Ideaal als lounge- en homewear, of gewoon als pyjama natuurlijk.

Loungewear Heren

PERFECT IN HARMONIE

Luie zondag of avondje Netflix met z’n tweetjes? Gezellig! Geniet van qualitytime terwijl je naar je favoriete serie kijkt, vergezeld van lekkere hapjes. Dé ultieme avond om te chillen in een knus huisplunje. Uitgebreid ontbijten op zondag doe je voortaan gewoon relaxed in Mylènes homewear. Heerlijk, de kleine geneugtes van het weekend zonder de belemmering van strakke kledij!

Mylènes nachtkledij voelt zacht aan en zit perfect als home- en loungewear: ideaal om thuis te relaxen.

Homewear dames

ONLY THE LONELY

Iedereen heeft recht op een avond voor zichzelf. Maak het je comfortabel op je avondje thuis. Nestel je in bed met dat boek dat je al zo lang wilde lezen. Glaasje wijn erbij of een heerlijk kopje thee. Of kruip op de bank en geef toe aan stiekeme pleziertjes: je favoriete serie kijken met een stuk chocola of een grote zak chips.

Alle Loungewear

Zelf ervaren hoe zacht, stijlvol en aangenaam Mylènes homewear, nachtkledij en ondergoed aanvoelt? Ontdek al ons textiel op de webshop of boek een homeparty bij je thuis.