Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

12 aug. 2019 - Kleding & Textiel

Kies jouw favoriete pyjama!

Kies jouw favoriete pyjama!

We kennen allemaal het gevoel: thuiskomen van je werk en popelen om je outfit in te ruilen voor iets comfortabelers. Mylènes cosy textiel leent zich daar perfect toe. Ontspannen je avond doorbrengen zonder dat je het gevoel hebt dat je naar bed gaat. Fashionable én gemakkelijk: de ideale combo.

LET’S STAY HOME

Girls night, lazy sunday, qualitytime met twee of alleen, … : gelegenheden te over om je lichaam te hullen in een ultrazachte en comfortabele pyjama. Er is voor ieder wat wils, wat is jouw favoriet?

KIES JE FAVORIETE PYJAMA

HOME IS WHERE THE PANTS AREN’T

Klassiek, trendy, geraffineerd of eenvoudig: ondergoed is iets persoonlijks. Belangrijk is wel dat het als een tweede huid zit. En aan die eis voldoen echt ál onze stijlen.

BEKIJK HET ONDERGOED

COSY NIGHT IN

Iedereen heeft recht op een avond voor zichzelf. Maak het je comfortabel op je avondje thuis. Nestel je in bed met dat boek dat je al zo lang wilde lezen - glaasje wijn of een heerlijk kopje thee erbij. Of kruip op de bank en geef toe aan stiekeme pleziertjes: je favoriete serie kijken met een stuk chocolade of een grote zak chips. En dit allemaal in zachte, comfortabele nachtkleding.

BEKIJK DE NACHTKLEDING

GIRLS NIGHT OUT

Lekker bijpraten en gezellig thuisblijven of jezelf opmaken om een avondje te gaan stappen. Trek je feestoutfit pas aan als je opgemaakt bent om vlekken te vermijden op je favoriete party-blouse. Draag Mylènes homewear als pre-party-outfit. Zo begint jullie feestje al vroeger!

BEKIJK SLEEP- & LOUNGEWEAR

NETFLIX AND CHILL

Luie zondag of avondje Netflix met z’n tweetjes? Gezellig! Geniet van qualitytime terwijl je naar je favoriete serie kijkt, vergezeld van lekkere hapjes. Dé ultieme avond om te chillen in een knusse huisplunje. Uitgebreid ontbijten op zondag doe je voortaan gewoon relaxed in Mylènes homewear.

BEKIJK HET GAMMA VOOR HEREN