Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

18 jul. 2018 - Schoonmaken

Jouw keuken in 5 stappen spic en span? Yes, we can!

Jouw keuken in 5 stappen spic en span? Yes, we can!

Word je niet echt happy wanneer je 'keuken poetsen' op je to-dolijstje ziet staan? Toegegeven, wij vroeger ook niet... Met de hulp van Mylènes toppers is de klus weliswaar zo geklaard! Maak kennis met onze keukenvrienden en zet 'keuken poetsen' binnenkort op je 'love to-dolijstje'...

De keuken is vaak één van de belangrijkste ruimtes in huis: ze altijd schoon houden is soms een echte opgave. Denk maar die hardnekkige bakresten op je kookplaat, de vieze geurtjes in je vuilnisemmer; de vuile vingers op je geborstelde inox, de vuilaanslag op je keukenblad,...  Met de juiste producten in huis, zoals de Kitchen Clean, Pro Action, Inox Clean & Oven Clean, ben je er zó vanaf.

1. Tegels  - Kitchen Clean

 

Je tegels zullen stralen als nooit tevoren nadat je ze behandeld hebt met Mylènes krachtige ontvetter Kitchen Clean. Ook zeer geschikt om je BBQ-rooster mee te ontvetten. Ontdek waarom dit product ook wel onze prins op het witte paard wordt genoemd!

 

 

Mylène Kitchen Clean 500ml 

2. Kattenbak - Pro Action

 

Neutraliseert snel en doeltreffend slechte geurtjes. Even sprayen en heerlijk genieten van het aangename parfum! Ideaal voor vuilnisemmers, koelkasten, gootstenen en kattenbakken. Een echte catch voor jouw keuken!

 

 

Mylène Pro Action 500ml

3. Dampkap - Inox Clean

 

Genoeg van die vingerafdrukken en vuile strepen op je dampkap? Inox Clean maakt er korte metten mee. Ontvet en herstelt de glans van inox inbouwapparaten, dampkappen, ovens, enz. Do we need to say more?

 

 

Mylène Inox Clean 250ml

4. Kookplaat - Reiniger Kookplaten

 

Zeg vaarwel tegen hardnekkige bakresten. Reinigt je kookplaat in een mum van tijd en laat haar bovendien mooi glanzen. Shine on!

 

 

 

Mylène Reiniger Kookplaten 150ml

 

   5. Oven Clean

 

Operatie Clean Oven! Deze actieve gel hecht goed aan de wand van je oven waardoor hij uitstekend kan inwerken op vuil en ingebakken vet. Lean back and relax terwijl deze topper jouw oven er weer als nieuw laat uitzien!

 

 

Mylène Oven Clean 500ml

Zo, hopelijk hebben we je ervan kunnen overtuigen dat je keuken poetsen ook kan op een snelle en efficiënte manier! De juiste producten bij de hand hebben, daar draait het vooral om, toch?

Paul Willems

Paul Willems

Product Expert Home Academy