Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

02 jul. 2018 - Schoonmaken

Je ramen wassen: enkele glasheldere tips!

Je ramen wassen: enkele glasheldere tips!

Word je ook een beetje moedeloos als je die bevuilde ramen ziet wanneer je op je terras zit? Zeker wanneer je je bedenkt wat je gasten er vanavond over zullen denken tijdens die gezellige BBQ? Niet nodig! Mylène heeft 2 toppers van producten om je ramen en glazen oppervlakken te wassen, zowel binnen als buiten. Ready, set … clean!

 

Aan de slag: ramen wassen met klasse

1) Neem een emmer, water, spons, glansdoek, glasreinigingsproduct en een ruitenwisser.

2) Los Mylènes Window Cleaner glasreiniger op in je emmer water. Twee à drie dopjes volstaan voor 5 liter water.

3) Maak je raam eerst vochtig met een spons en zuiver water. Zeker bij erg vuile ruiten is het aangeraden ze eerst te bevochtigen alvorens je reinigingsproduct te gebruiken.

    • Tip: Probeer te vermijden je ramen te wassen wanneer de zon (fel) schijnt. Je kiest beter een bewolkte dag uit om de klus te klaren. Wanneer de zon op je ramen schijnt, droogt je reinigingsproduct te snel op.

 

4) Was nu je ramen met een spons en het in water opgeloste reinigingsproduct.

    • Tip: Kleine hoekjes waar je niet bij kan met je spons maak je proper met een borsteltje of oude tandenborstel.

 

5) Gebruik de ruitenwisser om het water te verwijderen. Doe dit van boven naar beneden om druppels te voorkomen.

    • Tip: Wis je ramen langs binnen met horizontale strepen. Langs buiten wis je ze verticaal. Toch strepen achteraf? Dan weet je meteen welke kant je opnieuw moet wassen! Handig, toch?

 

6) Wrijf je raam droog met onze glansdoek, deze is pluisvrij en krast niet. Zo heb je gegarandeerd een streeploos en glanzend resultaat.

    • Tip: Veeg ook het water van je raamkozijnen of vensterbanken.​​​​​​​

Al klaar? Dan heb je nog even tijd om snel door het huis te gaan en vuile vlekken te spotten op glazen oppervlakken. Gebruik daarvoor onze Window Cleaner Express glasspray! Spiegels, fotolijsten, doucheramen, ... Even sprayen en droogwrijven met onze glansdoek! De spray reinigt en ontvet en heeft een afparelend effect. Je zal ook geen last meer hebben van vervelende strepen.

Zo, de binnen- en buitenkant van je huis is weer spic en span! Klaar om je gasten te ontvangen en te genieten van het enige glas dat er nu nog toe doet: een goed glas wijn ;-)

Paul Willems

Paul Willems

Product Expert Home Academy